Våga investera i dig själv!

Generellt

Led extraljus som faktiskt håller måttet

Att jag är en bilnörd behöver jag inte sticka under stol med. Att meka med bilen en lördagseftermiddag föredrar jag framför allt annat. Nu när det börjar bli mörkare ute så upplevde jag plötsligt att helljuset inte var tillräckligt bra för längre resor. Nu har jag ingen tanke på att köra några längre sträckor med bilen men att helljuset måste förbättras kände jag var självklart. Jag undersökte olika alternativ, allt från nya halogen glödlampor till led konverteringskit, men inget föll mig i smaken. Sista alternativet var att montera på två till tre extraljus på Jeepen, något jag helst velat undvika från början.

Men när övriga alternativ inte räckte till och gav det ljus jag egentligen eftersträvade så var det faktiskt enda valmöjligheten. Efter att jag letar i varenda butik som fanns på nätet så hittade jag slutligen IPF som är ett av de bättre led extraljus i den prisnivå som jag kände var fullt överkomligt. Jag har läst på rejält och inser nu att skillnaden mellan budget och premium lampor utgörs av optiken. Ett led extraljus hög effekt gör ingen skillnad och säger inget om hur ljuset sprider sig på vägbanan. Det är lätt att stirra sig blind på specifika egenskaper men precis som med olika bilmodeller så är det helheten som är viktigast. Ett tips är att utvärdera och testa olika extraljus för att se vilken som faller er i smaken, och glöm inte: snåla inte med kvalitet!

You may also like