Du är här: Blogg > My year in USA > Invisible Children Benefit Concert

Invisible Children Benefit Concert

Ikväll höll vi, skolans Humanitarian Club, en välgörenhetskonsert för barnen i Uganda. Där kidnappas nämligen barn dagligen för att slava som barnsoldater. För att rädda sig själva från att bli kidnappade flyr barnen hemifrån, bort från sina föräldrar, för att leva ett osynligt liv tillsammans med tusentals andra barn.

Trots att det naturligtvis var ett väldigt allvarligt ändamål, hade jag en väldigt rolig kväll..! Jag och Keerthanaa sprang runt i hela teaterbyggnaden bland förbjudna gångar, för att försöka hitta en väg upp på taket. När vi väl fann vad vi letat efter, stod det en låst dörr ivägen. Hm.

ic5.jpg
  Keerthanaa när vi smög runt…

ic4.jpg
  Law breakers ;)

ic3.jpg
   Deborah och Keerthanaa

ic2.jpg
  Min käre vän John visade sig vara en av artisterna haha..

ic1.jpg

Lämna en kommentar