Du är här: Blogg > My year in USA > Christmas Day

Christmas Day

Idag ar det da alltsa jul har, som barnen vantat! Klockan sex blev jag vackt av uppspelta barnroster, och vi samlades kring granen for att fa vara julstrompor och klappar.

Jag blev verkligen glad for presenterna ni skickat foresten, allting var sa himla perfekt! Imorgon tror jag att jag ska forsoka mala naglarna med fransk manikyr, lasa ”Morgonpasset” och ata av godiset som mina tjejer skickade. Ja, ni ska veta allihop att jag verkligen blev glad for allting, tack!!

Just nu sitter jag i Fullerton, OC, hos Davids foraldrar. Vi har just atit julmiddag, men jag kan inte pasta att jag at allt for mycket. Lite kalkon, liite potatismos och annu mindre sallad. Men det var mysigt anda.

Imorgon aker Julia och Halley hem, sedan vet jag inte vad som vantar resten av lovet. Nagon dag ska jag iallafall ga pa bio med Noelle. :)

En kommentar till “Christmas Day”

  1. Amanda skriver:

    Hoppas du hade en bra jul! :)

Lämna en kommentar