Du är här: Blogg > My year in USA > First day of break

First day of break

Lördag, första dagen av jullovet. Jag var klarvaken klockan 06.00. Underbart…

Julia och Halley, Davids två döttrar, har kommit för att spendera julveckan här. Det känns lite konstigt, lite spänd stämmning i huset. 
  Idag har jag mest varit på mitt rum för att ge far och döttrar lite tid, jag tror att det behövs. Men det har inte gått någon nöd på mig, jag har sett på Private Practice och Uggly Betty samt läst Cosmopolitan! :D

Imorgon så kommer Katrina och hennes familj och hämtar upp mig efter de varit i kyrkan. Vi ska först till stranden för att fota lite och sedan gå och äta lunch ute på piren. Efter det så blir det manikyr, pedikyr och julklappshopping downtown. Det ska bli riktigt mysigt!

En kommentar till “First day of break”

  1. Mamma skriver:

    Ha en jättebra dag nu och njut av att bli ompysslad!

Lämna en kommentar