Du är här: Blogg > Allmänt > Äkta svensk sommar

Äkta svensk sommar

Det var inte så här jag föreställde mig juli, när jag satt på mattelektionerna och längtade efter sommarlovet. Jag drömde om soliga dagar på villabadet, och sena grillkvällar med kompisarna. Resor till kusten, för att kunna ströva runt i Smögen och titta på rikemansbåtar och fiskmåsar och bara vara.

Men nej. Här i Skara, och förmodligen i större delen av resten av detta jävla land så regnar det. Det har verkligen regnat konstant den senaste veckan, och väderleksrapporterna ser ju inte speciellt lovande ut. Om man inte åker utomlands vill säga.

Jag hatar svensk sommar. Iallfall idag.

2 kommentarer till “Äkta svensk sommar”

  1. Paula skriver:

    Själv hade jag verkligen inte tackat nej till en vecka i italien. underbart låter det! du får trösta dig med minnena du fick med dig hem! ha en bra vecka! kram

  2. Carola skriver:

    Wow så fint du har det här. Ja, visst är det trist när det BARA REGNAR. Jag jobbar ändå så det spelar ingen roll, men man vill ändå grilla och njuta av det fina vädret.

Lämna en kommentar