Du är här: Blogg > Allmänt > What American accent do you have?

What American accent do you have?

Your Result: The Northeast

Judging by how you talk you are probably from north Jersey, New York City, Connecticut or Rhode Island. Chances are, if you are from New York City (and not those other places) people would probably be able to tell if they actually heard you speak.

What American accent do you have?
Quiz Created on GoToQuiz

Haha, I’m so not from the midwest. Puh, relieved.

5 kommentarer till “What American accent do you have?”

 1. Pikkei skriver:

  Yeah! I’m also ‘from’ the northeast, the second one was a tie between The Midland, The Inland North, The South and Philadelphia. Glad to not have a southern accent at least. :p ;) xo

 2. Moa skriver:

  Oh yes! Ridläger är nog bland det mysigaste som finns! :D

 3. Dalya skriver:

  vilken årskurs går du i nu då? jag ångrar faktiskt lite nu att jag inte åkte dit för typ två år sedan, fast å andra sidan skulle jag ha fått gå om ett år här sen.. jo jag skulle också vilja gå på college om det inte vore så dyrt..

 4. Dalya skriver:

  jo jag tycker också att det är dåligt att man måste gå om ett år, men får man inte betyg därifrån? då borde det i så fall räknas som ett år så att man slipper gå om. Asså jag tycker verkligen att ett år i USA borde räknas som ett skolår för det är inte så att man bara sitter hela dagen där, man går ju i skolan och så.. Men jag tycker också att det är värt. Vilken delstat ska du bo i? Lycka till med det där ialf..

 5. Erica skriver:

  med explorica är tre dagar i New York gratis :) :) det är jag väldigt glad för för jag är inte direkt rikast i Sverige ..huuu! hemskt att betala själv!

Lämna en kommentar