Du är här: Blogg > Allmänt > Delstatsval

Delstatsval

Nu sitter jag här framför datorn och skriver, fastän solen skiner ute för första gången på flera dagar. Men vem har sagt att man måste vara ute..? Det enda de skriver om i tidningarna är ju hur farligt det är med hudcanser, och UV strålar. Så jag sitter bra där jag sitter.

Jag har funderat väldigt mycket på hur jag ska göra med delstatsval när jag far iväg till USA. Hon som intervjuade mig sa att det var bäst om man inte valde delstat, för då var det större chans att man hittade den ultimata familjen. Men jag vet inte, det känns inte som de kommer att leta runt i hela USA bara för att jag inte valt delstat.

 Just nu funderar jag på;

1. California
2. South Carolina
3. Florida

Jag vill ju ha värme.. Cali vore ju härligt, ta en trip till LA lite då och då, eller San Francisco. Tänk att få åka till Newport beach och uppleva lite OC, haha.

Men I South Carolina lever de lite mer annorlunda tror jag. Som i Friday Night Lights, Gud och football styr livet. Jag vet inte, men det vore ju annorlunda. Ehhm.. No offence. Men man får ju anpassa sig mycket i vilket fall, så kanske spelar det inte så stor roll.

4 kommentarer till “Delstatsval”

 1. Anna skriver:

  i min blogg frågade du om jag ska till usa denna höst eller nästa och jag ska faktiskt åka redan i höst, 07-08. jag har valt california som delstats val men jag rekomenderar dig också att inte välja alls, jag har liksom inte ens fått min familj än och jag åker snart!

 2. Anna skriver:

  jag åker med aspect, dudå?:)

 3. Anna skriver:

  två väskor får man ha som väger 23 kg var och sen handbage max 5kg :)

 4. Pikkei skriver:

  South Carolins låter sådär lite landet aktigt jämfört med Florida och CA. Har aldrig varit i CA, men Florida är ganska roligt (Har dock aldrig gått i skolan där) =P kram

Lämna en kommentar