Du är här: Blogg > Allmänt > So that I remember where I come from

So that I remember where I come from

När jag och mamma var i Skövde i tisdags inhandlade jag detta söta hjärta i en blomsteraffär.

Jag vill ju inte glömma bort mitt kära land, även om jag överger det för ett år. ;)

sweden.jpg

3 kommentarer till “So that I remember where I come from”

 1. Bettie skriver:

  hej igen :) hoppas jag inte malade upp en allt for skev bild bara.. men faktum var att det var en rik och ganska snobbig stad som ar ganska segregerad (mkt mexikaner bor ocksa dar, men i en annan ”del” av staden, om du forstar vad jag menar). men jag tror anda du kommer ALSKA det dar borta! visst, de flesta ar vita med pengar men det verkar var en ganska laid-back stad trots allt och det ar sa langt fran Sverige man kan komma! just for att det ar en san omstallning fran sverige tror jag du kommer trivas :) jag tror dessutom stallet inte ar SA ytligt som t.ex. andra stader nere i LA. och dessutom har du relativt nara till bade LA och San Francisco, sa sa lange du aker runt lite och inte tror att Hela USA ar som Santa barbara lovar jag dig att du far ett kanon-ar! kram

 2. Amanda (mandablanda) skriver:

  hihi vilket sött hjärta <33

 3. Indra skriver:

  Hej på dig! Så synd att min kommentar hamnade i spammet men det kanske var för att jag lade in en länk också? Men jag är jätteglad för din tanke i allafall, många tack för den. :)

  Ha en jättefin kväll! Kramar//Indra

Lämna en kommentar