Du är här: Blogg > Allmänt > Never ever skip breakfast!

Never ever skip breakfast!

Hjälp vilken läskig dag detta varit. Det började i morse då jag inte kunde förmå mig att äta frukost, vi skulle nämligen skriva uppsats i franskan, och jag var mäkta nervös.

Efter uppsatsen (som faktiskt gick bra, tro det eller ej) så kände jag mig väldigt hungrig. Men eftersom vi skulle ha svensklektion kunde jag inte springa ned till cafeterian. Svenskan slutade lite tidigare, på grund av att det skulle vara talmansval, och på väg ned till matsalen nappade jag åt mig en banan och lite yoghurt.

Det var bara det att jag började skaka när jag väl satt där. Jag satt helt seriöst och skakade i hela kroppen, och det var fruktansvärt svårt att trycka i sig maten. Extremt lågt blodsocker förmodligen.

Det hela slutade i vilket fall med att jag fick skjuts hem av någon lärare, men jag känner mig faktiskt fortfarande rätt skakis. Aldrig att jag hoppar över frukosten igen kan jag säga!

4 kommentarer till “Never ever skip breakfast!”

 1. Mickan skriver:

  Jadu. Skippa frukosten, viktigaste målet på dagen, är ingen bra idé. ;/ Hoppas du fick i dig något att äta och att du mår bättre nu.

 2. Lisa skriver:

  Vilken tur att du mår bättre! :D
  Du såg inte lite blek ur där ett tag!
  Vem fick skjutsa hem dej? q:

 3. Amanda (mandablanda) skriver:

  :O:O nu får jag läsa allt på din blogg igen :O haha hoppas du mår bättre vännen<33

 4. Marie skriver:

  Skönt att du mår bättre nu :) Vi får träffas någon dag nu, känns länge sen.. men det är ju så himla mycket nu, men våran picknick 8 juni fortfarande? :) <3

Lämna en kommentar