Du är här: Blogg > Allmänt > Blake Lively

Blake Lively

Nu har jag bestämt hur jag ska klippa mig! Om jag vågar det vill säga. Saken är ju den att jag haft samma frisyr sedan jag var två år, så förändring i hårväg känns inte riktigt som min grej.

Iallafall. Jag tittade på minipremiären av Gossip Girl igår, och såg den underbara frisyr som Serena hade. Så om jag nu får mod till mig, så ska jag inom en snar framtid ge mig av till frisören för att klippa mig.

Men jag kan faktiskt inte lova att jag kommer att våga!

serena.jpg

Tags: , ,

10 kommentarer till “Blake Lively”

 1. Amanda (mandablanda) skriver:

  gör det, du ska våga :D

 2. Charlotte skriver:

  Jaa!! Jag har sagt till mamma att hon ska boka klipptid!! Shit eller? Världens revolution egentligen :D Det hände nog någonting igår, när jag fick den där hjärnskakningen..!

 3. Vanja skriver:

  Svar: Jepp Mammor är det bästa som finns

 4. Marie skriver:

  Herregud vad coolt :D Vad bra du är som vågar :D

 5. PikKei skriver:

  Jag tycker du ska testa den! Nu elelr aldrig; du vill väl inte ha samma frisyr för restan av livet? Nångång måste du börja!
  ps. Jag tror att du kommer att bli jättefin i den! :)

 6. Lina skriver:

  Ja det gäller att hitta rätt teknik med stavarna :o ) Idag har jag träningsvärk överallt! så nog har det tagit bra i alla fall, hehe.. Ha en bra dag! Kram

 7. Lisa skriver:

  Do it! Serana har så himla fint hår! Och du är den ända jag känner som skulle kunna pull this hair-cut off. (: Kommer bli suupersnyggt!<33

 8. Bea skriver:

  Aha okej, tränade du tillsammans med Matilda Rang då? Hennes mamma är ju tränare där också. Joo menprecis förstår det! Nu på eftersäsongen har vi inte lika mycket träning så vi är lediga på torsdagar och det känns väldigt konstigt men skönt när man kan åka hem direkt efter skolan.

  Hehe, jaha vad kul ! High school eller? Joo det är ju svårt att få green card, men man kan ju gifta sig där borta då är det ju lättare :)

 9. Anna skriver:

  Serenas hår är riktigt underbart! Jag skulle också behöva skaffa en ny frisyr, eftersom mitt hår är för långt och tråkigt..

 10. Nadja skriver:

  Do a Serena!

Lämna en kommentar