Du är här: Blogg > AllmĂ€nt > En ny tid

En ny tid

Lund ja. Lund! Det Àr fina saker det. PÄ bara sex veckor har allt det hÀr hÀnt, allt det hÀr som har blivit mitt nya liv. SÄdant trodde jag behövde ta minst ett halvÄr, oftast tolv hela mÄnader. Men nollning ger en vÀnner, kanske till och med en liten mini-familj, och det Àr jag tacksam för.

SÄhÀr mycket roligt inklÀmt pÄ sÄ lite tid var det lÀnge sedan jag var med om. Kan hÀnda har jag aldrig varit med om det ens. Sittningar, utgÄngar, myskvÀllar, nationsluncher och just det, intressanta förelÀsningar (faktiskt!!). Allting Àr sÄdÀr bra som man inte vÄgar tro att det ska bli! Fem Är till.

FörstÄs Àr det ocksÄ lite trÄkigt emellan, nÀr man inte alls har nÄgon lust att plugga inför tentan som stundar om knappt tvÄ veckor, men det ingÄr ju pÄ nÄgot vis i studentlivet.

Detta tycker jag borde firas med ett litet nollningsfotografi.

Lämna en kommentar