Du är här: Blogg > Allmänt > En ny tid

En ny tid

Lund ja. Lund! Det är fina saker det. På bara sex veckor har allt det här hänt, allt det här som har blivit mitt nya liv. Sådant trodde jag behövde ta minst ett halvår, oftast tolv hela månader. Men nollning ger en vänner, kanske till och med en liten mini-familj, och det är jag tacksam för.

Såhär mycket roligt inklämt på så lite tid var det länge sedan jag var med om. Kan hända har jag aldrig varit med om det ens. Sittningar, utgångar, myskvällar, nationsluncher och just det, intressanta föreläsningar (faktiskt!!). Allting är sådär bra som man inte vågar tro att det ska bli! Fem år till.

Förstås är det också lite tråkigt emellan, när man inte alls har någon lust att plugga inför tentan som stundar om knappt två veckor, men det ingår ju på något vis i studentlivet.

Detta tycker jag borde firas med ett litet nollningsfotografi.

Lämna en kommentar