Du är här: Blogg > Allmänt > La fin

La fin

I flera veckor har det pågått nu, nedräknandet. Först var det när insikten kom, vi ska flytta härifrån. Sedan var det som att vi inte kunde undvika att ropa ut, en månad kvar, bara tre veckor, en vecka och en helg, hur ska vi klara detta, varför går tiden så fort? Sedan kom smällen. BOM. Magsjuka. Och helt plötsligt var en vecka bara en dag. Den sista njutartiden spenderades i ett luddigt moln av ingenting, och nu, när jag kommit tillbaka, är det alltså bara en riktig dag kvar, sedan är det bara städning och flyttning innan vi kommer stå där igen, på svensk mark.

Men hej och hå vilken dag det ska bli! Nu ska vi ut i staden och strosa och äta gott, säga adjö till alla älskade ställen och amorinokompisarna på mitt nu föredetta arbete, till sist dricka en sista flaska vin vid Seines flodkant. En sista dag.

Lämna en kommentar