Du är här: Blogg > AllmĂ€nt > La fin

La fin

I flera veckor har det pÄgÄtt nu, nedrÀknandet. Först var det nÀr insikten kom, vi ska flytta hÀrifrÄn. Sedan var det som att vi inte kunde undvika att ropa ut, en mÄnad kvar, bara tre veckor, en vecka och en helg, hur ska vi klara detta, varför gÄr tiden sÄ fort? Sedan kom smÀllen. BOM. Magsjuka. Och helt plötsligt var en vecka bara en dag. Den sista njutartiden spenderades i ett luddigt moln av ingenting, och nu, nÀr jag kommit tillbaka, Àr det alltsÄ bara en riktig dag kvar, sedan Àr det bara stÀdning och flyttning innan vi kommer stÄ dÀr igen, pÄ svensk mark.

Men hej och hÄ vilken dag det ska bli! Nu ska vi ut i staden och strosa och Àta gott, sÀga adjö till alla Àlskade stÀllen och amorinokompisarna pÄ mitt nu föredetta arbete, till sist dricka en sista flaska vin vid Seines flodkant. En sista dag.

Lämna en kommentar