Du är här: Blogg > AllmĂ€nt > Den ljusnar mer och mer

Den ljusnar mer och mer

NÀr vi igÄr möttes i lÀgenheten efter skolan Ellen och jag, hade bÄda tvÄ redan insett att vi var tvugna att bege oss ut igen pÄ direkten. Det var nÀmligen sÄ underbart varmt och soligt och perfekt vÄrigt ute! Vi bestÀmde oss för att göra iordning en picknicklunch, och tog med oss en massa godsaker ut till en bÀnk i Monceau. Som vanligt var vi inte de enda besökarna, folk gÄr man ur huse i dessa kvarter sÄ snart solen tittar fram, och de samlas alla i vÄr fina körsbÀrsblommande park.

Det har varit ett par lugna dargar för mig nu, eftersom jag lyckades slĂ„ huvudet i ett jĂ€rnrör nĂ€r jag satt uppe pĂ„ loftet i fredags kvĂ€ll. En hjĂ€rnskakning var inte hur jag tĂ€nkt starta helgen, men saker blir ju vad de blir… Under lördagen spatserade vi runt pĂ„ stan i hopp om att uppdatera Ellens garderob, och sedan begav vi oss hem till LinnĂ©a och Maria för vin, andra chansen och hallonchokladkaka. Helbra sĂ€tt att spendera en kvĂ€ll av dunkande huvudvĂ€rk.

Sedan söndag, vad gjorde vi dÄ egentligen? Jo vi satt ute i parken nÄgra timmar igen sÄklart, för att försöka skaffa oss lite fler frÀknar. Livet rullar pÄ, vÄren kommer, och jag mÄr bra!

Lämna en kommentar