Du är här: Blogg > Allmänt > Hälsningar frÃ¥n Starbucks

Hälsningar från Starbucks

Torsdag kväll och vi sitter här på Starbucks och myser. Vi har inte haft någon internetuppkoppling hemma det senaste, och här kan vi surfa på alla mobiler och datorer samtidigt om vi så vill.

Dagarna flyter förbi mycket snabbare nu än när vi först landade i Paris. Vi har kommit in lite i rutiner, utan att egentlgien göra mycket alls, och vi har det bra tycker jag. Imorse vakande vi sent som vanligt, men jag börjar tycka att elva är en ganska bra tid att gå upp nu. Efter kaffe och utsträckning av rygg (läs: vila i myshörnan) gav vi oss iväg på en springtur i våra kvarter. Det var den för mig första härliga springturen på länge, och det kändes ganska fantastiskt. Jag hoppas att löpningen snart kan bli lätt igen.

Men nu sitter vi som sagt på Starbucks och gör ingenting och allt möjligt. Snart börjar förresten de läskiga tiderna. Igår var vi nämligen på Sorbonnes sekretariat och registrerade oss, så nu ska vi strax börja söka jobb. Men först ska vi skriva CVn, skaffa bank och lite andra tråkiga saker. Det är inte så att vi måste skaffa jobb för att överleva här, men det blir rackarns tajt om vi inte gör det. Det där är bra, för det betyder att det inte är så himla bråttom att skaffa jobb. Hittar vi något om en månad duger det.

En kommentar till “Hälsningar frÃ¥n Starbucks”

  1. Frida Nilsson skriver:

    Åh vad ni är fina och OJ vad jag blev ännu mer sugen på att hälsa på nu. KRAM

Lämna en kommentar