Du är här: Blogg > Allmänt > Lite rum att andas, äntligen.

Lite rum att andas, äntligen.

Jag saknar att skriva. Det var ju så länge sedan jag ens skrev någonting av värde på svenska, att jag egentligen nog glömt bort hur man gör. Men det spelar ingen roll.

Den skrikrosa glittrande röran här hindrade mig dock från att ens orka tänka på min blogg. Så jag städade upp. Lite renare, men ändå hemtrevligt. Ändå jag.

Jag vet inte om det var ett sammanträffande att just samma sak skedde i vår husbåt nu fram mot kvällskvisten. Från ett klottrigt, och förfärligt dammigt, skyffe, till ett lugnt och mysigt litet bo. Befriande enligt Marie, och jag håller med.

 

2 kommentarer till “Lite rum att andas, äntligen.”

  1. Frida Nilsson skriver:

    ÄNTLIGEN! Tycker det varit dött här alldeles för länge. Du är med i länklistan bland alla bloggar jag kollar igenom då och då, men det senaste har det inte hänt så mkt liksom :P men nu ska jag ta mig tusan bli din trognaste läsare och ha dunderkoll på Uppsalalivet :D KRAM

  2. Charlotte skriver:

    Åh Frida min kramare! Då får jag väl se till att inte göra dig besviken ;)

Lämna en kommentar