Du är här: Blogg > Allmänt > Finally some real information!

Finally some real information!

Nu har vi äntligen fått lite info om hur det blir med CAS. Det har ju varit lite till och från med hur det kommer att bli, och halva klassen har velat starta krig mot våran CAS-coordinator.

Krigsanledning nr 1: Hon skriver på tavlan att ett möte kommer hållas klockan 15.00 för de som vill orkar och kan. Men sedan blir hon sur när bara åtta personer kommer, och påstår att mötet var obligatoriskt.

Vi missuppfattar henne hela tiden, men nu är allting löst. Tror jag. Bara det att vi måste lämna in en lista på våra planerade CAS aktiviteter plus namn på supervisors innan nästa torsdag. Stressad någon?

Jag har iallafall bestämt 88h dans, och sedan ska jag ju förhoppningsvis göra SIBSAs hemsida. Sedan vet jag inte vad jag kan göra mer. Skulle villja gå ut och springa i skogen, och träna in för ett lopp eller så, men det får jag tydligen inte.. Himla regler!

2 kommentarer till “Finally some real information!”

  1. Lisa skriver:

    Vi får visst springa! Tycker jag! q: Hehe. Vi utvecklas ju och har ett mål.. Vad är problemet? Det löser sig! :D

  2. Bettie skriver:

    halsningar fran en svensk i Cali :) hamnar du har tror jag sakert att du kommer alska det! men har du val nar det galler familj, forsok se till att du hamnar i eller nara en storre stad. Cali ar namligen som resten av USA, valdigt stort, och det finns valdigt olika slags manniskor har beroende pa vart du hamnar. hamnar du i en storre stad ar risken storre att folk ar lite mer liberala. sa research ar a och o innan du aker :) tankte lanka till dig om det gar bra? lankar till en hel del Svenskar i Sverige (aven om du inte har akt riktigt annu :P ) kram! ps. har du nagra fragor, maila garna!

Lämna en kommentar