Du är här: Blogg > Skriverier > Text.

Text.

Det känns som att jag står och stampar i bloggen. Jag varken vill eller har motivationen till att ta ett steg i någon riktning. Men ett steg måste ju tas, om det ska finnas någon som helst anledning att behålla detta finfina ställe kallat glammigt.se.

Samtidigt så är det ju mitt ställe. Det är ju jag som bestämmer. Och just nu i detta tillfälle så känner jag för att skriva. Det är ju nästan ett steg. Eller iallafall så är det en fläkt åt en riktning. Och även om det inte är den riktning jag sedan faktiskt väljer, så är det okej. Just nu vill jag bara skriva.

Kanske är det dessutom bra att jag får skriva, ordbajsa, och förmedla mina tankar i text. Det är på något sätt en förmåga jag delvis tappat i och med hela den här karusellen med IB.

Så, detta är en fläkt åt en riktning, och egentligen betyder det ingenting. Det är mest bara en massa text.

Lämna en kommentar