Du är här: Blogg > Allmänt > I’ll tell you the story

I’ll tell you the story

Okej, när jag skrev det förra inlägget hade jag precis kommit hem från en fruktansvärt lång bilresa ifrån Hamar, Norge. Nu är jag lite mera vaken, om än något mörbultad efter en utekväll på Corners, och ska försöka ge lite mer detalierad information om min placering.

Jag hade alltså fått ett brev ifrån EF när jag kom hem, och kunde inte slita upp det fort nog. Jag såg ett papper där det stog California Dreaming på, och då fick jag verkligen panik. Kalifornien var ju mitt förstahandsval, men nu blev jag så skärrad att jag inte kunde läsa resten av papprena. Med mammas hjälp så fick jag reda på att min RC bodde i Cali och därmed blev jag försäkrad om att jag verkligen ska få komma dit! Eller ja, det är inte 100% än men nästan. Min RC måste bara hitta en värdfamilj åt mig först.

 Denna mycket efterlängtade person heter iallafall Robyn Gillette och är en av två RCs i Kalifornien. Hennes intressen inkluderar camping, movies och travelling, vi får väl se hur väl hon kan matcha in mig med en familj.. ;)

Det står även i brevet att jag ska kontakta henne via brev eller telefon, men jag tror jag mejlar henne. Problemet blir bara att komma på något bra att skriva, jag har börjat förstå att det här verkligen händer nu..!

Lämna en kommentar