Du är här: Blogg > Allmänt > En bortslösad dag?

En bortslösad dag?

IMG_1370

Idag har jag inte gjort någonting sedan det ringde i de megafonlikande telefonerna för att tala om att skoldagen var över. Ingenting.

Förutom att jag spenderat underbar tid med de bästa vänner jag har, att jag ätit god middag tillsammans med bland annat min bror som råkade hälsa på hemma, och att jag legat i sängen och slöpratat med min mamma. Förutom det, ingenting.

Jag får så dåligt samvete när det går så mycket tid utan att jag pluggar, för jag vet ju att det är apmycket att göra i skolan egentligen. Men det jag antar att jag måste förstå, är att det är detta som är livet. Och man ska ju leva livet, sägs det ju.

En kommentar till “En bortslösad dag?”

  1. Mamma skriver:

    Just det, min dotter: det är detta som ÄR livet!

Lämna en kommentar