Du är här: Blogg > Allmänt > Unscripted café visit

Unscripted café visit

En sak som jag alltid varit ganska dålig på, är konsten att vara spontan. Eftersom jag alltid tränat så mycket så har jag aldrig riktigt haft tid för att göra saker som inte står med på schemat. Men detta ska det nu bli ändring på! Idag gick vi helt spontant ner till stan för att ta en fika. Visst, för andra människor låter detta säker jättedumt, men jag har inte riktigt fattat än att jag faktiskt kan ta mig tid att göra sådanna saker.

mandari.jpg

Det är allt tur att jag har mina flummiga vänner. Jag kommer aldrig att ha lika kul med någon annan..! Vi är verkligen oslagbara ;)

Imorgon dras det till Skövde för lite spontan shopping!

2 kommentarer till “Unscripted café visit”

  1. Nettan skriver:

    Va? :O Så du menar att du tycker alla bebisar är söta alltså?

  2. Mandablanda skriver:

    Det är bra att vara spontan:)

Lämna en kommentar