Du är här: Blogg > Allmänt > I love the Internet

I love the Internet

Jag har upptäkt en helt ny juklapps marknad! En plats där man slipper trängas, eller gå och svettas i tunga vinterkappor. (Förlåt Marie, men du måste erkänna att man kan få ont i benen av att gå i för många affärer..!)

Internet är seriöst den bästa uppfinningen någonsin. Det är inte ens december än, och jag har bara tre juklappar kvar att inhandla. Lite synd bara, eftersom jag ska åka till Tyskland idag för att julshoppa, men då blir det ju mer tid att leta efter julklappar till mig själv. :)

jul.jpg

2 kommentarer till “I love the Internet”

  1. Sandra skriver:

    Jag tycker också att det är kul att sitta hemma vid datorn och shoppa. Men sedan jag kom till USA har jag ändrat uppfattning då det finns så mycket roligare grejer här:D

  2. Marie skriver:

    Okej då, erkänner, men motvilligt! man kan få jäkligt ont i fötterna och bli extremt varm under sin snygga kappa ;) (ha de bra i Tyskland!) kram til dig sötis :)

Lämna en kommentar