Du är här: Blogg > My year in USA > Puppy picture

Puppy picture

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls, men det har varit ganska skönt faktiskt. Man behöver ju inte känna sig som en dålig människa bara för att man slappar!

Jag red iallafall Inego idag, och han var alldeles underbar! När han galopperade kändes det som att jag flög fram på en gunghäst. Underbart.

Eftersom min dator idag av någon anledning lever sitt eget liv och vägrar att fungera ordentligt, så kan jag inte lägga ut några nya bilder. Därför tänkte jag passa på att visa en bild på lilla hundvalpen vi ska hämta hem i sommar! Det är någon av de bruna tjejerna. Maja heter hon! :)

majasmamma2.jpg

2 kommentarer till “Puppy picture”

  1. Amanda skriver:

    Dom är så söta! :)

  2. Mamma skriver:

    Bara två kvar i kullen nu, resten är sålda!

Lämna en kommentar