Du är här: Blogg > My year in USA > Mondays have to come too you know…

Mondays have to come too you know…

Om sex veckor ska jag precis gå och lägga mig för min sista natt i denna säng. Mitt hem för ett år ska försvinna, bytas ut. Min familj för ett år ska lämnas, kanske för att aldrig mer återses. Ni kan inte ana hur mycket jag längtar efter att komma hem till Sverige och alla jag älskar, det finns inga ord. Ändå känns det obeskrivligt att det enda som kommer återstå av mitt liv härborta är minnen att tänka tillbaka på under gråa sverigedagar.

Just nu håller jag på att planera inför min lilla shoppingrunda på Forever 21s hemsida. Jag har velat beställa därifrån i två år nu, och det här är sista chansen att göra det utan att tvingas betala 1500:- i fraktavgifter och dylikt. Det är inte svårt att spendera en timma eller två surfandes runt bland klänningar, toppar och koftor. Det känns så högtidligt nu på något vis, när jag äntligen ska få klicka hem en beställning!

Kvällen stundar, och det är snart dags för mig att hoppa in i duschen. Innan dess har jag en hel del mejl som jag behöver svara på. Jag skickar här med en ursäkt till alla vänliga själar jag glömt att mejla tillbaka den senaste tiden, ni vet att jag älskar er ändå va? Julia, Julia och Lisa är flickor jag särskillt kommit av mig att mejla till.. Förlåt!

santamonica.jpg
  Santa Monica Pier

6 kommentarer till “Mondays have to come too you know…”

 1. Amanda skriver:

  Har du köpt en jeansjacka nu? :) Vilken söt bild!

 2. Lisa skriver:

  Inga förlåt Chalotte! Din blogg är så grym så jag hänger med i ditt liv ändå känner jag! (: Ska bli så kul att träffas igen! Året är snart slut och det har gått fruktansvärt fort och extremt långsamt, det känner jag här ifrån Sverige också, så jag kan bara anta hur det borde kännas för dej. Gör det bästa av den sista tiden där nu och beställ några riktigt fina klänningar att göra oss avundsjuka med här hemma! Kramar!

 3. Julia skriver:

  Håller helt med Lisa, kunde inte sagt det bättre själv! (Men släng gärna iväg ett melj ändå, alltid lika tevligt):D Kramkramkram!!!

 4. Marie skriver:

  Och jag har varit sämst på att skicka mail till DIG! förlåt!

 5. Kristin skriver:

  Underbar bild!

 6. Charlotte skriver:

  Wwll, Marie.. Du är förlåten! ;) Ifall vi åker till skövde 13e eller 14e juni..?

Lämna en kommentar