Du är här: Blogg > My year in USA > A Thousand Splendid Suns

A Thousand Splendid Suns

Det passar ju bra nu när jag mitt i denna värme ligger på sängen och läser Tusen Strålande Solar. Det är så skönt att försvinna i en annan värld för en stund, även om det förvisso är en hemsk sådan i kriksdrabbadde Afganistan.

Jag sitter samtidigt med en annan bok, Balzac and the Little Chinese Semstress, som vi nu läser i engelskan. På grund att jag varit borta så mycket när familjen var här, har jag nu ganska mycket att ta igen i skolan. Mitt engelskabetyg sänktes helt plötsligt från A+ till C+, inte så kul precis om man heter Charlotte. Men egentligen så betyder ju inte de där bokstäverna någonting alls jämfört med de upplevelser jag fick vara med om när vi reste runt i USA. Även om jag ju faktiskt kommer få ett High School Diploma, så är det ju ändå mitt IB betyg som jag kommer använda i framtiden.

Nu ska jag bara ducha och packa ner morgondagens lunch, och sedan krypa ner i min säng och lägga mig. Som lunchpåse använder jag nu föresten en viss svart sak köpt på Forever 21 i Los Angeles när jag var där med mina kära flickor! :)

forever22.jpg
  Här har vi just tagit sikte mot den älskade affären som är känd för att ruinera mig trots dess låga priser

En kommentar till “A Thousand Splendid Suns”

  1. sophia skriver:

    Hej! Jag funderar på att åka ett år till usa, men jag visste inte att man kunde göra ib där, betyder det att du kan forsätta nästa år utan att gå om? Jag tänker nämligen göra ib i sverige om jag inte åker till usa. kram sophia

Lämna en kommentar