You are here: Home >Archive for januari, 2011

Labb-lördag

Jag sitter med labbrapporter. Det Ă€r jĂ€ttekul. Überkul, sĂ„ att sĂ€ga. Undra om man mĂ„ste skriva labbrapporter Ă€ven nĂ€r man lĂ€ser naturvetenskapligt basĂ„r? Det dĂ€r var ingen vidare rolig tanke.

Ska försöka fokusera pÄ vÄren istÀllet. DÄ ska jag banne mig sparka mig sjÀlv i baken och komma igÄng med att löptrÀna. Om jag nu blir frisk i halsen först bara. VÄrdcentralen.

PĂ„ vĂ„ren kommer ju foto-lusten tillbaka dessutom, och man kan ta portrĂ€ttbilder utomhus i grönska. Det ska jag göra! Men jag antar att jag först mĂ„ste försöka hitta nĂ„gra som kan agera motiv…


Wahlborgs

 Till helgen kommer brodern hem, och det ska bli mÀkta skönt.

Förra helgen sÄg jag ju Mikael och Nadjas lÀgenhet för första gÄngen. Den var sÄ otroligt fin att jag var tvungen att knÀppa av lite bilder pÄ finfina detaljer!


Livet, tydligen…

Ska krypa ned under tÀcket och sova lite tror jag.


Fröken sötnöt

Maja Àr en liten tjej som jag aldrig tröttnar pÄ att fota. Gosigare Àlskling fÄr man dessutom leta efter!


Helgresa

Är pĂ„ en weekendresa. I Göteborg. Hos bror.

Jag vet att jag borde skriva pÄ en viss tokig uppsats, men jag hittade ett vÀldigt intressant tvprogram. Lite intressant iallfall. Roligare Àn att plugga.


NĂ€r man inte pluggar

Det finns en hel massa saker att göra nÀr man inte pluggar. Otroligt enkelt Àr det att helt plötsligt befinna sig pÄ exempelvis youtube istÀllet för att lÀsa i biologiboken. DÄ kan man hitta jÀttebra videor om portrÀttfoto!


Om en annan dröm

Jag vill ganska mÄnga saker hÀr i livet, det erkÀnner jag. Bli lÀkare, kunna flera olika sprÄk, fÄ resa, Àga en hÀst, och en hel del annat. Men en sak som jag vet att jag verkligen mÄste prova pÄ innan det Àr försent, Àr att jobba som fotograf.

Kanske Àr det nÀsta Är jag borde försöka prova pÄ det? Ny stad, nytt liv, och alltsÄ nya chanser att ta. Det kliar i fingrarna efter att fÄ fota nÀr jag tittar tillbaka pÄ dessa smÄ pojkar jag förevigade i höstas.


Gammalt och nytt och sÄnt

En gammal bild. Med nya kunskaper. JodĂ„, det dĂ€r med att lĂ€ra sig Lightroom Ă€r kul! Att lĂ€ra mig hur man fĂ„r bĂ€ttre kvalitet, stilrenare bilder, som fortfarande Ă€r livfulla och vackra, det Ă€r vad jag försöker uppnĂ„. Att kunna fota och redigera som Alicia Swedenborg, det vore nĂ„got…

Idag tog vi en svĂ€ng till Göteborg. Vi letade klĂ€nningar, om man sĂ€ger sĂ„. Inget hittat, och det lutar nu starkt emot gult…


Carless, care less.

NÀr man kollar pÄ gamla bidler sÄ Àr det lÀtt att tÀnka hur lÀtt allting var förr. Ingenting hade man ju att oroa sig över nÀr man gick i högstadiet. Ja, jÀmfört med nu alltsÄ.

Om nĂ„got Ă„r kommer jag nog inte förstĂ„ varför jag brydde mig sĂ„ mycket om IB. Det Ă€r ju knappt att jag förstĂ„r det nu. ”Bry mindre, mer effektivitet”, det borde vara mitt mantra.


En tid i Asien

IMG_2261

IMG_2277

Nu har tokungarna landat i Thailand. Om drygt fyra mÄnader Àr de hemma igen. Kankse, Àr jag lite avundsjukt. Ytterst lite.