You are here: Home >Archive for juli, 2010

Close to twilight

jjsnst (1 of 1)

HÀr Àr en bild pÄ Jenny och Joakim, frÄn kvÀllen vi spenderade vid stugan. Grillning och kvÀllsdopp Àr sÄnt som borde fylla alla dagar.

Det Àr sÄ roligt att hitta pÄ sÄnt som man inte gör varje dag. Som att Äka till Julia och bada i Karstotp. Det Àr det sommaren Àr till för!

Nu har jag dumt nog kommit pÄ att sommaren Àr kort. Och Àven om det mesta inte regnar bort, rinner dagarna ivÀg ruskigt snabbt ÀndÄ. Hur mycket kan man hinna med pÄ en ledig mÄnad egentligen?


Even though Midsummer passed

mariemids (1 of 3)

mariemids (3 of 3)

mariemids (2 of 3)

Högbilder kan bli fina de med ;)

Under helgen har ruskigt mycket tid spenderats framför datorn, och mÄnga bilder har blivit klara. Men det har faktiskt varit ruggvÀder ute, och dÄ fÄr man sitta vid datorn! :)

Imorgon dĂ€rimot Ă„ker jag och flickorna ivĂ€g till Liseberg. Först till Balder ska vi tydligen vara…


Learning is a process

mblom (2 of 4)

mblom (1 of 4)

mblom (4 of 4)

mblom (3 of 4)

Bilderna ovan togs för att minnas den vackra buketten mamma nyligen fick i födelsedagspresent. Nu kunde jag Àntligen lÀgga ut fotona pÄ bloggen, eftersom jag till sist lÀrt mig hur man fÄr sina bilder ut frÄn Lightroom. Den vetskapen Àr vÀldigt bra att ha..

Men roligt Àr det. Att leka i Lightroom alltsÄ. :)


Generations

momm1

momm2

Det Ă€r inte lĂ€tt att knĂ€pppa av ett kort pĂ„ min milt sagt envisa mormor. DĂ€rför blev jag glad i onssdags nĂ€r jag lyckades fĂ„ ett par bilder pĂ„ henne och mamma tillsammans… :)


Photography in summer sun

joj3

joj2

GĂ„rdagen var en liten fotofest. Det Ă€r roligt att ha mĂ„nga fina folk samlade, sĂ„ jag kan inte lĂ„ta bli att ta en massa bilder… För övrigt finns det rejĂ€lt med foton pĂ„ datorn som bara vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ titta fram pĂ„ bloggen. :)


Busy as a bee

bij3

bij2

Imorse begav vi oss ut pĂ„ en fotopromenad, Maja och jag. Blommor och smĂ„kryp blev fotograferade, Ă€nda tills ett gĂ€ng stickande illbattingar bestĂ€mde sig för att attackera mig. Med kameran om halsen och hunden i kopplet kutade jag ut ur skogen…

Sedan Äkte jag med Marie till Söne och badade, och dÀrefter sprang jag till pappa i spöregnet. Lediga sommardagar mÄ vara fÄ, men de Àr rackarns underbara!


Waiting for the rennaissance

trd1

trd4

Snart kommer jag börja ta bloggen lite mer pÄ allvar igen. Det kÀnner jag pÄ mig. Fotona pÄ dessa vackra trÀdgÄrdsblommor Àr liksom ett vÄrtecken som viskar om nytt liv.

Imorgon far jag och Marie ivÀg till kusten, bara för en dag. :)


She’s home!

jjh1

jjh2

jjh3

jjh4

Det har varit tomt pÄ bloggen den senaste tiden, men trots detta har kameran anvÀnts som aldrig förr. Jag kÀnner dÀrför att det Àr dags att fylla pÄ med nÄgra bilder hÀr, och börjar helt sonika med ett litet urval frÄn Julias hemkomst picknick.

Jag Àr sÄ glad att du Àr hemma igen! <3

Snart tror jag att jag ska sparka igÄng bloggen pÄ riktigt igen. :)