You are here: Home >Archive for maj, 2010

Puppy Patient

majaoper

Klockan halv Ätta imorse kom vi inklampandes hos veterinÀren och fick lÀmna in vÄr stackars lilla plutt för en operation. Hon har haft en dermoidcysta pÄ huvudet sedan hon föddes, utan att vi vetat om vad det var.

NÀr vi sedan hÀmtade henne pÄ eftermiddagen blev hon alldeles vild av glÀdje! Under ett ganska lÄngt tag framöver kommer vÄr lilla vovve se ganska komisk ut, innan pÀlsen Äter vÀxer ut pÄ hjÀssan.


WL Check!

avit1

avit2

HÀr Àr bland de allra sista Amanda-bilderna. Fager Àr hon den jÀntan. :)

Nu Àr min World Lit i svenskan fÀrdig. Det stavas; underbart! SesÄ, nu Àr det bara psykologin, engelskan och biologin kvar, sedan bÀr det av ot sommarlovet..!


And there was music

kullen1

kullen2

Det var en underbar kvÀll pÄ Kullen igÄr. Först en liten picknick med fina klasskamrater, och sedan ett himmelens engelskatjattrande med Ànnu fler klassisar medan musiken strömmade frÄn de tvÄ scenerna.

Idag har jag lapat sol, och det Àr ju inte sÄ dumt det heller. Det Àr sÄ hÀrligt att man Àntligen kan kÀnna sommaren i luften. Allting blir sÄ lÀtt vid den hÀr tiden av Äret. :)


Cuteness

ams1

ams2

De tidigare bilderna pĂ„ Amanda hade riktigt dĂ„lig skĂ€rpa och detta beror pĂ„ att jag rĂ„kat blĂ€nda ner. Av nĂ„gon anledning har mitt 50mm objektiv fĂ„tt sjukt dĂ„lig skĂ€rpa pĂ„ de lĂ€gsta blĂ€ndartalen. Jag vet inte vad det kan bero pĂ„…

Egentligen borde jag plugga psykologi. Vet faktiskt inte varför jag inte gör det. Omotivation kanske? IstÀllet ska jag nu ge mig ut och springa. :)


Amandagnes

asv01

asv5

 

asv7

asv3

HÀr kommer ett gÀng svartvita amandabilder. Hon Àr vacker den tjejen. Och tydligen ypperligt lik Agnes. ;)

Imorgon Ă€r det skola igen, efter en vĂ€ldigt vĂ€lbehövd ledighet. Fast jag har bara tvĂ„ lektioner imorgon sĂ„ det kĂ€nns ganska okej Ă€ndĂ„. Sedan ska det pluggas inför tisdagens matteprov…


Descending Ascension Break

pppgm

Ett litet minilov nu kÀnns vÀldigt passande, dÄ jag har miljoner saker att göra i skolan. Kanske, kanske kan detta hjÀlpa mig att komma ikapp.

GÄrdagskvÀllen var riktigt lyckad, jag och Marie gick i twin-outfits till Mangos. SpÀnnande kvÀll det dÀr, pÄ gott och ont hehe..

Nu har jag iallafall kommit rÀtt lÄngt pÄ svenskan, world lit, och dessutom en bra bit pÄ matteprojektet. Kan hÀnda fÄr jag unna mig en riktigt ledig dag imorgon..? :)


Shoe-aholic

a001

a002

HÀr kommer de tvÄ första bilderna pÄ min kÀraste Amanda. Vilken sötis hon Àr!

Idag var jag med Marie i Skövde, och jag hittade ett par alldeles jĂ€tteperfekta skor till sommaren. Klackar, remmar, dragkedja… Allt i ett! TĂ€nk att ett par skor kan göra en sĂ„ himla glad. :D


A mother in sunlight

ppgs2

ppg4

ppgs1

Idag har min reflexskÀrm kommit! Trallala! SÄ dÀrför var jag naturligtvis tvungen att knÀppa nÄgra kort pÄ min kÀra mamma. Hon sÄ fin. :)

PÄ fredag ska jag fÄ fota Amanda, och Marie har jag bokat i helgen. Haha, det mÄste vara jobbigt att ha mig som kompis. :P   TÀnkte ju lÀra mig reflexskÀrmen lite nu, sÄ att jag kan fota fina studentbilder sedan.

Av nÄgon anledning sitter jag och lyssnar pÄ Bethoven, fint faktiskt. Men nu skall det bli annat av; psykologi..!


Sun > burnt

mamajs

Solen har strÄlat hela denna dag, och jag tycker faktiskt att jag nyttjat detta riktigt vÀl. :) Ansiktet Àr dock rött för tillfÀllet, och min nya (oanvÀnda) founation kan möjligt vara för ljus nu. Men vad gör det?

Just nu sitter jag och filar pÄ min psykologi IA, Method delen. Mighty fun.