You are here: Home >Archive for april, 2010

They call it Thursday

grs1

grs2

Jag Àr död, helt totalt utpumpad! Först körde Amanda, Marie och jag ivÀg till Zumban och dansade allt vad vi kunde. Sedan ringde pappa och sa att storebror var hemma, och dÀrför promenerade jag ivÀg till dem. Jag och bror spelade sedan fotboll i trÀdgÄrden och försökte dessutom att gÄ pÄ hÀnder. Det gjorde ont att gÄ barfota, för pappas grÀsmatta Àr full av tisslar..  Men hÀrligt ÀndÄ! :D


Pray you, ’tis April

kamas

Eftersom jag lade upp en bild pÄ Amanda igÄr, kÀndes det inte mer Àn rÀtt att nu ocksÄ inkludera ett foto av Marie. SÄ kallt Àr det lyckligtvis inte lÀngre! :)

NĂ€r jag cyklat hem frĂ„n skolan idag sĂ„ gjorde jag, efter att ha tagit en kort tupplur, en mycket god liten Ă€ppelpaj. NĂ€r den var fĂ€rdig kom Marie och Amanda hit och avnjöt den tillsammans med mig. Otroligt bra idĂ© det dĂ€r…

Sedan bar det ivÀg till skolan för att teatertrÀna med King Lear-teamet. Inte förÀn vid niotiden kunde jag Àntligen förmÄ mig sjÀlv att börja med biologilabben som skulle in idag.


Devoirs

las

Sitter hÀr och försöker skriva pÄ introduktionen till min psychology IA . Det gÄr segt. Inte för att det Àr svÄrt, utan för att jag tycker att det Àr sjukt trÄkigt och hellre vill göra nÄgot annat. Spotify Àr dÀrför pÄ, och Facebook kollas ideligen.

Är sĂ„ sugen pĂ„ att fota nĂ„gon just nu. Kanske kan jag fĂ„ dra ut Amanda eller Marie nĂ€sta helg och knĂ€ppa av lite tokiga bilder..? Den som lever fĂ„r se. :)


Attention, please.

cavjs2

cavjs

Ibland vill man bara skaka om folk. Men det gĂ„r ju inte. Eller? Ingenting Ă€r omöjligt sade svanen, men jag vet inte om det Ă€r sant…


A day.

solmas

En liten Maja har spatserat runt ute i trĂ€dgĂ„rden idag. Med sin apa i munnen… Nu ikvĂ€ll har hon mumsat i sig en svart plastkam. Gott.

Hennes matte spenderade kvÀllen hos far sin, utan att matten blev ett dugg mer begriplig. Nu skall flickorna Larsson snart sova. Först, duschen.


End products

fards

HĂ€r Ă€r en nĂ„got udda bild pĂ„ resultatet av helgens syslöjdsanstrĂ€ngningar. Spets har sytts pĂ„ klĂ€nning, och tusentals knappar har sytts pĂ„ koftor. Nöjd Ă€r jag, men nĂ„gra fler liknande Ă€ventyr fĂ„r vĂ€nta ett bra tag tror jag…

Brodern Mikael har ocksĂ„ varit hĂ€r i helgen, och igĂ„r var en episk kvĂ€ll dĂ„ jag slog honom och pappa i TP. Är fortfarande lite stolt. ;)


Renewal

knapps

Jag har hittat pÄ ett riktigt roligt projekt för dagen; att göra om gamla klÀder. DÀrför drog jag med pappa till symaskinsaffÀren och införskaffade en massa knappar och spetsband, och nu ska jag strax sÀtta igÄng.

Först ska jag dock ge mig ivÀg pÄ en springtur, för annars tror jag inte det blir av idag. Och sÄ kan vi ju inte ha det..!


Locked up

IMG_9245

I need something to happen. Seriöst. Är sĂ„ peppad pĂ„ att göra nĂ„gonting, men det som stĂ„r pĂ„ schemat Ă€r bara plugg. Jag vill Ă„ka pĂ„ en spĂ€nnande resa. Eller gĂ„ ut och dansa. Eller bara ta en springtur.

Haha the wonders of rastlöshet kombinerat med en gnutta inspiration…


Long hours

katt4s

Tisdagar Àr lÄnga, lite för lÄnga faktiskt. Trots detta verkar jag överleva varenda en som kommer i min vÀg. Det Àr vÀl antagligen bara att acceptera det dÄliga schemat och stolt stanna kvar i skolan nÀr den för övrigt stÄr öde, helt tom pÄ folk.

Nu sitter jag med datorn i knÀt, bloggar och ser pÄ Desperate Housewives. Och tÀnker.


Oh brother in gray

mbokprs

Min kĂ€re bror fĂ„r pryda bloggen idag, för det blev ganska mĂ„nga bilder pĂ„ den gubben igĂ„r… Just nu sitter jag och vĂ€ntar pĂ„ att mammas symöte ska ta slut, sĂ„ att jag kan gĂ„ hem och lĂ€gga mig. Mammas symöten Ă€r nĂ€mligen förskrĂ€ckligt förfĂ€rliga att nĂ€rvara vid, och dessutom mĂ€kta högljudda.

3636. SÄ mÄnga ord ligger min Extended Essay pÄ för tillfÀllet. Det lÀmnar drygt 350 ord till en conclusion. Vilket inte Àr tillrÀckligt. Sedan mÄste jag lÀnka ihop de olika delarna, och det krÀver ocksÄ en del ord. Men men, det Àr bÀttre att ha skrivit för mycket Àn för lite. Tror jag. ;)