You are here: Home >Archive for februari, 2010

Away to the sunshine

maltaresa

Tittar ut genom fönstret och ser grannen skotta blötsnö i mörkret. Helt plötsligt fick jag en enorm lÀngtan efter sommaren; sol, bad och bruna ben. Jag vill till vÀrmen och ljuset. Nu!

IstÀllet sitter jag hÀr och försöker plugga psykologi (fast egentligen tittar jag mest pÄ bilder frÄn Malta och Italien). Snart ska jag duscha, men först ska naglarna fÄ nytt lack. :)


Positivity and sleepwalking

jjs

Det har stÄtt vÀldigt still pÄ bloggen det senaste, och det beror pÄ att jag varit sjuk. Magsjuka och förkyldning, samtidigt. Nu firar vi dessa (nÄgot mer) friska tider med en flumbild pÄ Jocke och Jenny. ;)

Idag var jag ĂŒbertrött i skolan, men masade mig faktiskt dit trots allt. Vi hade nu ny mattelĂ€rare, positivitet pĂ„ hög nivĂ„. Men sen sjönk det rejĂ€lt nĂ€r jag var tvungen att gĂ„ till franskan som inte slutade förĂ€n halv fem. DĂ„ sov jag nĂ€stan.


Gathering pictures

ports

HÀr sitter jag mitt i natten och försöker sÀtta ihop lite bilder till nÄgon slags portfolio.

Imorgon ska det definitivt bli mer effektivt plugg Àn det blev idag. Fast egentligen vet jag att jag borde plugga biologi och inte extended essay. Men samtidigt vill jag verkligen ha börjat pÄ det sistnÀmnda.

Well well, helgen kommer iallafall att bli rolig! :)


Tema: Liten

1litens

HĂ€r Ă€r anledningen till att jag helt plötsligt fotade sjĂ€lvportrĂ€tt, och till att jag i torsdags satt i pyjamas redan klockan tre. Mitt och pappas tema, som egentligen skulle redovisats för nĂ„gon mĂ„nad sedan, var liten. Är lite nöjd att jag gjorde nĂ„got annorlunda… :)

Idag hade jag tÀnkt att plugga massor, men jag var med Marie och planerade frankrikeresan istÀllet. Mycket roligare!

Imorgon blir det Extended Essay.


Babushka

babus

HÀr Àr bilden jag numeara har som skrivbordsbakgrund, passande inför vÄren tycker jag. :)

Nu Ă€r det sportlov, men det kĂ€nns verkligen inte alls som det. Jag har miljontals saker att göra, och kĂ€nner mig mer stressad nu Ă€n innan lovet. Inte bra. Men idag ska jag försöka beta av en del av de lite mindre projekten…


Me, myself and I

sportrait

Direkt efter skolan gick jag hem till pappa för att lÄna hans stativ och sedan satte jag igÄng med att för första gÄngen ta riktiga sjÀlvportrÀtt! Det var riktigt roligt, men jag kÀnner verkligen att jag behöver en fungerande fjÀrrkontroll.

Det har faktiskt blivit ganska mycket fotande idag, och det hÀr Àr en av testbilderna, nÀr jag skulle stÀlla in skÀrpan pÄ rÀtt stÀlle. :)

Just nu siter jag och knĂ„par pĂ„ en outline till min extended essay. HuhahĂ„, det Ă€r inte sĂ„ lĂ€tt att redan nu bestĂ€mma vad man ska inkludera i den lilla uppsatsen…


Watch up for da girl..

ribiknus

KĂ€nde helt plötsligt för att spendera kvĂ€llen lekandes i Photoshop, ett riktigt nöje! :) Annars har jag inte gjort mycket vettigt sedan jag kom hem ifrĂ„n skolan, men det tycker jag inte att man alltid behöver. Nu borde jag dock gĂ„ och lĂ€gga mig sĂ„ jag orkar dra mig upp till Ellen och Kevin imorgon…


Weekend check

sth1

sahes1

LÀgger ut tvÄ extra bilder pÄ Sanna och Tommy för att fira att alla bilderna nu Àr fÀrdigredigerade och utbrÀnda pÄ skiva. :)

Helgen har varit vÀldigt bra, precis vad jag behövde. TvÄ vÀndor till Skövde med Marie, myskvÀllar, melodifestivalen och sedan lite effektivt plugg pÄ söndagseftermiddagen. Nu har jag faktiskt kommit en god vÀg pÄ min första written task.

Veckan som ligger framför mig kÀnns lite stressad, med mÄnga tusen smÄsaker som mÄste fixas och hÄllas koll pÄ. Men det ska nog gÄ! :)


Summer plans

sunsetss

Om jag haft tid, lust eller ork kanske jag ocksĂ„ gett mig ut och Ă„kt skidor pĂ„ eftermidagarna. Det hade varit bra…

IstÀllet har jag under kvÀllen suttit vid datorn och kollat pÄ stÀder, hotell och vandrarhem vid franska rivieran, vilket faktiskt inte heller varit sÄ dumt. Vi fick information idag om frankrikeresan med skolan som gÄr av stapeln i slutet av maj, och helt plötsligt smordes planerna för min, Maries och eventuellt Amandas (?) resa i sommar. :)


Make yourself comfortable

skohunds

Jag hörde en plötslig duns. Gick ut i hallen för att se vad som var orsaken och hittade Maja vilandes pÄ skohyllan med mina stövlar som kudde.