You are here: Home >Archive for november, 2009

A pause

ljungs

Tog en paus i pluggandet och gick ut och fotade ljungen som mamma satt upp i vÄra balkonglÄdor.

En paus ja. Det blev mÄnga sÄdana under förmiddagen, och jag har fÄtt gjort alldeles för lite. Men en diktanalys och en början pÄ min (ej riktiga) Oral Presentation som ska hÄllas pÄ torsdag.

Nu ska jag fÄ i mig lite mat, för snart ska vi gÄ ner till stan och kolla pÄ tomteparaden. DÀrefter adventsmusiken i domkyrkan. :)


Sports in black

juliakonts

Innan vi for till Skövde, stannade vi till vid Katedral dĂ€r min handbollsspelande kusin hade match. Jag knĂ€ppte mĂ„nga bilder pĂ„ denna mĂ„lskytt… ;)


No shining sun

motgars

Motljusbilder Ă€r nĂ„got jag verkligen tycker om, men en nackdel Ă€r att solen ju mĂ„ste lysa för att de ska gĂ„ att fota. HĂ€r Ă€r det mest grĂ„tt…

Kanske Äker jag och pappa till Skövde idag och letar julpynt. Det Àr nÀstan lite skrÀmmande att det redan Àr advent!


A natural heart

ronhjarts

Bloggen gÄr pÄ sparlÄga nu nÀr det Àr mycket i skolan, sÄ som det mesta annat i mitt liv. Imorgon har jag först svenskaredovisning och sedan franskaprov. Ingen av sakerna pÄverkar mina betyg, men likavÀl mÄste man göra bra ifrÄn sig. Antar jag.

Klockan nio ska jag iallafall ta en paus, för dĂ„ Ă€r det Grey’s Anatomy. KĂ€rlek till det!


Tema: Glas

 sglas

Tema-projektet som jag och pappa startade för nĂ„gra veckor sedan, hade liksom kommit av sig. Detta för att min kĂ€re far var vĂ€ldigt bra pĂ„ att glömma… Den hĂ€r bilden Ă€r iallafall hur jag tolkade temat glas.

Idag har jag gjort nĂ„got vĂ€ldigt roligt, och med finfint resultat, som jag tyvĂ€rr inte kan berĂ€tta om i bloggen Ă€n. Men i sinom tid… :)


Love is a many splendid thing

majacurry1ss (kopia)

majacurry1s

majacurry2s

Nu har bÄda taxarna Äkt hem, och Maja tycker inte alls att det Àr roligt. Framförallt blev hon vÀldigt glad i Curry, killen pÄ bilden, och de var vÀldigt söta ihop..!

De senaste dagarna har jag kĂ€nt mig som om jag vore pĂ„vĂ€g att bli dunderförkyld, men det slĂ„r aldrig ut… Det Ă€r klart att jag inte vill bli sjuk, men nu vill jag antingen bli frisk eller sjuk. Inte nĂ„got mellanting.


Puppy Problems

svartvovs

Vi har just kommit pĂ„ att Maja löper för första gĂ„ngen, vilket Ă€r otroligt dĂ„ligt tajming, eftersom vi fortfarande har en liten taxhane boende hos oss…

Idag Ät lilla flickan föresten upp Ànnu en mumsig sak, mitt fina lÀppstift som jag köpte pÄ Sephora i Los Angeles. Tack. Hon hade tuggat i sig det mesta av hylsan, och allt lÀppstift, det Àr sÀkert jÀttenyttigt..!


KlĂŒft and Close

ljungs2 ljungs1

Nu i eftermiddags slutade vi tidigare, för att kunna gĂ„ till en förĂ€lĂ€sning med Carolina KlĂŒft. Den handlade om sjĂ€lvkĂ€nsla, och att vĂ„ga göra som man sjĂ€lv vill i livet, riktigt bra tyckte jag. Sedan var det naturligtvis vĂ€ldigt kul att fĂ„ se henne. :)

NÀr jag kom hem vÀntade ett litet paket i brevlÄdan, mina tvÄ förstorningsfilter hade kommit! DÀrför gick jag ut i trÀdgÄrden och fotade lite bilder pÄ ljung. Roligt, roligt!


TS CM CS

msignums
Marie med sitt stĂ€ndiga attribut… ;)

Idag var en vĂ€ldigt lĂ„ng skoldag som bjöd pĂ„ tvĂ„ vĂ€ldigt lĂ„nga hĂ„ltimmar. Jag stannade kvar till halv fyra för att vara med frĂ„n Kevins skrivar workshop, dĂ€r han introducerade det amerikanska uppsatssystemet för oss. Topic sentence, commenting sentence, concluding sentence, commenting sentence…….

Jag Àr inte vÀrldens största fan av detta strikta sÀtt att skriva, men fÄr vÀl ÀndÄ ge det en chans antar jag. Det kan nog vara bra att öva in struktur inför Exteded Essay. ;)

Nu ikvÀll tog jag en lÄng promenad med Marie, vi tog de snirkligaste vÀgarna vi kunde hitta. Igen. :)


Cold

fruset2

frusen1

HĂ€r sitter jag och fryser och skjuter upp allt som har med lĂ€xor att göra. IkvĂ€ll Ă€r det Grey’s Anatomy, och det fĂ„r bli min rĂ€ddning. Har jag bara det att se fram emot kanske jag kan fĂ„ mig sjĂ€lv att göra bĂ„de franska och lite matte..?