You are here: Home >Archive for oktober, 2009

TĂ€vling: November

november

Att visa upp sina bilder tycker jag Àr roligt, sÄ nu har jag anmÀlt mig till en tÀvling hos Byellen.se. Temat Àr November, och Àven om jag hoppas pÄ snö i nÀsta mÄnad, sÄ Àr det ju ofta frostigt i november.


Rain and grayness

dropplovs

Ännu en grĂ„ oktoberdag Ă€r hĂ€r, och snart tror jag att jag förfaller i detta regn… Plugg stĂ„r pĂ„ schemat, vilket ytterligare höjer humöret.

Men idag har vi fÄtt hit tvÄ smÄ taxar, Tessie och Curry, och förhoppningsvis blir det lite livat med hundbus i nÄgra veckor frammÄt. :)


Play doggie

lovhunds

HÀr sitter vi nu igen, jag och Amanda, som tvÄ grÄa pluggrÄttor. Jag har lÀst fÀrdigt den första boken som skulle lÀsas, och nu vÀntar nÀsta. SÄ roligt.

Egentligen vill jag bara gĂ„ ut med Maja och leka bland alla löven. Hon har nĂ€mligen uppfunnit en ny lek - ”matte sparkar pĂ„ löven och jag jagar dem som en galning”…


Fotourval: Kyla

kulas

Jag tÀnkte skicka in ett bidrag till Fotourval, som denna vecka har kyla som tema.

Det kĂ€nns roligt att anmĂ€la sig till sĂ„dana hĂ€r saker, och utmana sig sjĂ€lv att ta nya bilder. Annars Ă€r det ju lĂ€tt att man fotar samma motiv hela tiden…


Amanda overflow

mandaogs

Det blir vĂ€ldigt mycket Amanda i bloggen just nu, men hon verkar ju vara min enda tillgĂ€ngliga model… ;) NĂ€r jag postat det hĂ€r inlĂ€gget sĂ„ ska jag stĂ€nga av datorn och hĂ€mta böckerna! Fast först mĂ„ste jag bara kolla blogg lovin’…


Dilemma

natur

natur2

Det Àr svÄrt att plugga nÀr man inte har akut tidspress. VÀldigt svÄrt. DÀrför har jag nu pillrat lite till pÄ bloggdesignen, och jag kan nog nÀstan sÀga att den Àr fÀrdig nu. :)

GĂ„ ut och fota lockar vĂ€ldigt mycket mer Ă€n att lĂ€sa Ett öga rött för andra gĂ„ngen. Det kĂ€nns ju inte direkt bĂ€ttre nĂ€r mamma sitter mitt emot mig och pluggar som bara den…


Study pals

stud1s

stud2s

Kanske fick vi inte gjort riktigt sĂ„ mycket som var tĂ€nkt nĂ€r det kom till skolarbetet, men vi hade iallafall vĂ€ldigt roligt! En fastbrĂ€nd vĂ„ffla och misslyckad glass gjorde ju bara den hĂ€r dagen lite mer minnesvĂ€rd. Men nĂ€sta gĂ„ng tar vi Ă€gg i smeten direkt. Fast kanske inte fyra stycken….


Sleepy head

majass1

majass2

Efter en skogspromenad Ă€r den lilla damen nu helt slut. Och tur Ă€r vĂ€l det, för nu mĂ„ste jag plugga… Men först ska jag och Amanda grĂ€dda vĂ„fflor! :)


Tema: Ljus

Tema Ljus

Idag Ă€r första söndagen som mitt och pappas fotoprojekt ska redovisas. Temat var ljus, och jag fotade min bild i tisdags morse dĂ„ morgonljuset gav omgivningarna en underbart vacker lila fĂ€rg…


Those eyes

hunds

Klockan Àr tolv noll noll i skrivande stund, men det gör inget dÄ vi ju faktiskt fÄtt en timma extra idag. Nu ska jag krypa ner i sÀngen, utan min lilla hund, för henne har jag lÀmnat hos pappa.

Imorgon ska jag plugga som en liten apa, och Ă€ven försöka fĂ„ fĂ€rdigt den nya designen. Vi fĂ„r vĂ€l se vad som hinns med, och vad som prioriteras… ;)