You are here: Home >Archive for 2009

New Years

nyarsdes

Förbereder inför kvĂ€llen… :)


When nothing is all

s262

s263

bs26

Det kÀnns som jag gjort ingenting i flera dagar nu. Lite konstigt Àr det, men vÀldigt skönt och avstressande. :)


Christmas time

juls

Det har varit magert med uppdateringar pĂ„ bloggen nu i juletider, men sĂ„ kan det gĂ„. Jag har just stigit upp, efter en lyckad juldagsutgĂ„ng igĂ„r, och ska snart fara ivĂ€g till mormor för julfika. PĂ„ mĂ„ndag blir det mellandagsrea, men innan dess ska jag vila upp mig lite… ;)


Tema: SpÄr

spars

Pappa valde nu temat spÄr, och tidigare i veckan fotade jag den hÀr bilden.. :)


Four lit ones

lyktas

FjÀrde advent idag, och fullt med snö utomhus. SÄ ska det vara! :)

Jag har inte mÄnga planer för dagen, tÀnker mest ta det lungt och kanske stÀda mitt rum. Inget plugg! :D


This puppy..!

morgonhunds

NÀr jag höll pÄ att göra mig i ordning imorse, fick jag plötsligt syn pÄ Maja stÄendes pÄ köksbordet. Bushund!

Idag har hon Àtit upp tvÄ stora ljuslyktor i glas, som stod pÄ vardagsrumsbordet. Hur fick hon tag pÄ dem? Inte alls bra för smÄ hundvalpar att tugga pÄ glasskÀrvor.

Imorgon ska vi Ă„ka till Skövde och leta efter glasögon, eftersom mina Ă€r söndertuggade…


Stormy weather

snows

Jag mÄste först be om ursÀkt för att jag inte haft tid att svara pÄ frÄgor bland kommentarerna, men det Àr sÄ mycket i skolan just nu. Snart Àr det dock jullov, och dÄ ska jag komma till skott! ;)

Idag hade jag bara tvÄ lektioner, men hade ÀndÄ fem timmar dÄ jag bara satt och vÀntade i skolan. Klockan halv fyra gick jag med Lisa och Hanna och fikade pÄ Nockes. Vi satt och pratade CAS samtidigt som vi ibland rÄkade komma in pÄ lite andra Àmnen, jÀttemysigt var det! Som tur var kunde mamma sedan hÀmta mig i stan, för nu Àr det faktiskt lite snöstorm i Skara..! :)


Ice and glass

spar1s

Snön har fallit idag ocksÄ, och det Àr glashalt utomhus..! Jag sitter och försöker plugga biologi, igen. Kommer vara sÄ glad pÄ fredag nÀr det Àr över, och jag Àntligen Àr ledig inför jullovet.

Imorgon blir en lĂ„ng dag med mĂ„nga lĂ„nga hĂ„ltimar. Passar ju bra dagen innan provet, egentligen. Sedan ska jag ha utvecklingsamtal ocksĂ„, gillar inte sĂ„dant alls…


White velvet

snobrus

Snön dalar ner frÄn himlen och lÀgger sig som till ett ett vitt sammetstÀcke, och jag Àr lycklig! Kom just hem ifrÄn en timmas promenad ute i det vita tillsammans med Amanda. Nu ska jag fortsÀtta med biologin. Men det gör inget, för det snöar..! :D


Irrelevance

leks

Varför Ă€r det sĂ„ kul att leka i Photoshop och göra helt ovĂ€rda saker? Jag ville bara se hur mitt kök skulle se ut i sĂ„dant dĂ€r neonljus. Viktiga saker. Eller hur…