You are here: Home >Archive for juni, 2008

Time remaining 00:06

Yep, 6 minuter kvar av internet tiden.

Malta ar fortfarande harligt, men vem trodde annat..? ;)

Idag var vi pa Maltas syster o, Gozo. Vi akte tillsammans me vara nya kompisar fran Jonkoping, och hade det jattebra. 

Det ar valdigt bra att vi lart kanna dessa manniskor, for de gor att mamma och jag vagar oss pa lite mer saker. Vi som annars kan bli lite halvfega, vagar nu ta oss runt pa Malta pa egen hand. Till var hjalp har vi da de lokala bussarna, vilka egentligen kraver ett eget inlagg. De kor som biltjuvar, med sina hemska skumpiga gammla fordon. I fram star det ”In God we trust”, och jag lovar er, det forstar jag att de maste gora!!

1 min kvar!!


Greetings from Malta

Yep, Malta ar verkligen underbart!!

Vi kom fram igar vid tiotiden, men fick inte hotellrummet foran klockan halv tre. Det var lite jobbigt, speciellt da jag fortfarande ar apforkyld, men nu ar det glomt!

Havet ar helt fantastiskt, med en turkos-bla farg. Och varmt ar det ocksa, inte ett moln pa himlen. :D Vi har redan bokat en resa till Valetta, Blue Grotto, plus en badutflykt till bla lagunen. Forsta att vi har det underbart!

Nu ska jag snart ga tillbaka till vart rum, vi ska namligen ata middag med nagra svenskar vi motte pa stranden.

Jag horde att det regnar i Sverige! :P


I’ll be gone in 40 minutes

JadÄ, idag (lÀs:natt) Äker vi till Malta. Min kÀra mor sa Ät mig att vi skulle Äka 1.30, nÀr vi egentligen skulle Äka en timma senare. SÄ nu sitter jag hÀr mitt i kolsvarta natten och bloggar. Ehm..

Men idag Àr det bara en (!) mÄnad kvar. Nu rusar tiden verkligen förbi!

1manad.jpg


Placement Information

Bara för att jag har fÄtt hem papper om min vÀrdfamilj!! :D

 Fast det stÄr ingen mejl, sÄ dÄ mÄste jag vÀl ringa dem. Ahh, det vet jag inte om jag vÄgar! Men nu ska jag ju till Malta, och dÄ kan jag ju inte kontakta dem. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..

Anna and David iallafall. Med tre barn. Fast det ena bor inte hemma. Likes Museums, Theater, Board gamed Eating out, Movies, Visiting relatives, Watching TV, Writing, Guitar, Piano, Horseback Riding, Swimming.

Ja, hÀr hemma Àr det kaos. Jag har inte ens börjat packa..


The invitations will come out, soon.

Jag kÀnner lite press pÄ mig att fÄ ut inbjudningarna till avskedsfesten den 8:e juli. Eftersom jag nu Äker till Malta i tvÄ veckor, och sedan direkt till Stockholm, sÄ Àr imorgon i princip den enda dagen jag Àr hemma innan festen.

Men jag Àr apförkyld idag, sÄ trots att det Àr imorgon vi Äker sÄ har jag tÀnkt att det fÄr bli en festfixningsdag. Och packningsdag. Och stÀdardag. Sedan ska jag försöka bli frisk ocksÄ!


Norwich camp..?

Som ni kanske vet sÄ ska jag pÄ ett tvÄ veckor lÄngt förberedelselÀger nÀr jag kommer till USA. Nu Àr det sÄ att det finns tvÄ olika lÀger, ett i Vermont och ett pÄ Rhode Island.

Nu har jag blivit inbjuden till en grupp pÄ Facebook som heter EF Norwich Camp 2008 (altsÄ lÀgret i Vermont). Betyder detta att det Àr detta lÀger jag ska till?


My day

Lalala, idag blir jag 17 Är! :D Jag fick ett par söta pÀrlörhÀngen av mor nu pÄ morgonen, och ikvÀll blir det litet kalas.

fodelsedag.jpg

Resten av dagen hade jag tÀnkt tillbringa tillsammans med visumpapprena, dÄ de mÄste bli klara innan vi far till Malta. Vilket vi gör pÄ torsdag föresten. :D


You know, it’s summer now!

Studenten och skolavslutning idag. :D Och en himlans massa jordgubbar!

studenten.jpg
Patrik Börjesson tog studenen, lyckliga han! ;)

IkvÀll ska hela klassen till Camila, huh vad kul det ska bli. :D Det Àr sommarlov pÄ riktigt!!


Yes, they have come

Tillslut damp visumpapprena ner i brevlÄdan, efter veckor av paranoidtankar.

 visumpapper.jpg

Men jag fÄr börja fylla i dem pÄ lördag, eftersom det Àr skolavslutning och student imorgon. :D


The e-mail which made my day

Jag fick just ett underbart mejl frÄn min kontaktperson pÄ EF

”Jag har precis postat dina visumhandlingar sĂ„ du borde ha dem i brevlĂ„dan imorgon. ”

Nu hoppas jag pÄ att allting löser sig. Det mÄste det bara!