You are here: Home >Archive for juni, 2008

Time remaining 00:06

Yep, 6 minuter kvar av internet tiden.

Malta ar fortfarande harligt, men vem trodde annat..? ;)

Idag var vi pa Maltas syster o, Gozo. Vi akte tillsammans me vara nya kompisar fran Jonkoping, och hade det jattebra. 

Det ar valdigt bra att vi lart kanna dessa manniskor, for de gor att mamma och jag vagar oss pa lite mer saker. Vi som annars kan bli lite halvfega, vagar nu ta oss runt pa Malta pa egen hand. Till var hjalp har vi da de lokala bussarna, vilka egentligen kraver ett eget inlagg. De kor som biltjuvar, med sina hemska skumpiga gammla fordon. I fram star det ”In God we trust”, och jag lovar er, det forstar jag att de maste gora!!

1 min kvar!!


Greetings from Malta

Yep, Malta ar verkligen underbart!!

Vi kom fram igar vid tiotiden, men fick inte hotellrummet foran klockan halv tre. Det var lite jobbigt, speciellt da jag fortfarande ar apforkyld, men nu ar det glomt!

Havet ar helt fantastiskt, med en turkos-bla farg. Och varmt ar det ocksa, inte ett moln pa himlen. :D Vi har redan bokat en resa till Valetta, Blue Grotto, plus en badutflykt till bla lagunen. Forsta att vi har det underbart!

Nu ska jag snart ga tillbaka till vart rum, vi ska namligen ata middag med nagra svenskar vi motte pa stranden.

Jag horde att det regnar i Sverige! :P


I’ll be gone in 40 minutes

Jadå, idag (läs:natt) åker vi till Malta. Min kära mor sa åt mig att vi skulle åka 1.30, när vi egentligen skulle åka en timma senare. Så nu sitter jag här mitt i kolsvarta natten och bloggar. Ehm..

Men idag är det bara en (!) månad kvar. Nu rusar tiden verkligen förbi!

1manad.jpg


Placement Information

Bara för att jag har fått hem papper om min värdfamilj!! :D

 Fast det står ingen mejl, så då måste jag väl ringa dem. Ahh, det vet jag inte om jag vågar! Men nu ska jag ju till Malta, och då kan jag ju inte kontakta dem. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..

Anna and David iallafall. Med tre barn. Fast det ena bor inte hemma. Likes Museums, Theater, Board gamed Eating out, Movies, Visiting relatives, Watching TV, Writing, Guitar, Piano, Horseback Riding, Swimming.

Ja, här hemma är det kaos. Jag har inte ens börjat packa..


The invitations will come out, soon.

Jag känner lite press på mig att få ut inbjudningarna till avskedsfesten den 8:e juli. Eftersom jag nu åker till Malta i två veckor, och sedan direkt till Stockholm, så är imorgon i princip den enda dagen jag är hemma innan festen.

Men jag är apförkyld idag, så trots att det är imorgon vi åker så har jag tänkt att det får bli en festfixningsdag. Och packningsdag. Och städardag. Sedan ska jag försöka bli frisk också!


Norwich camp..?

Som ni kanske vet så ska jag på ett två veckor långt förberedelseläger när jag kommer till USA. Nu är det så att det finns två olika läger, ett i Vermont och ett på Rhode Island.

Nu har jag blivit inbjuden till en grupp på Facebook som heter EF Norwich Camp 2008 (altså lägret i Vermont). Betyder detta att det är detta läger jag ska till?


My day

Lalala, idag blir jag 17 år! :D Jag fick ett par söta pärlörhängen av mor nu på morgonen, och ikväll blir det litet kalas.

fodelsedag.jpg

Resten av dagen hade jag tänkt tillbringa tillsammans med visumpapprena, då de måste bli klara innan vi far till Malta. Vilket vi gör på torsdag föresten. :D


You know, it’s summer now!

Studenten och skolavslutning idag. :D Och en himlans massa jordgubbar!

studenten.jpg
Patrik Börjesson tog studenen, lyckliga han! ;)

Ikväll ska hela klassen till Camila, huh vad kul det ska bli. :D Det är sommarlov på riktigt!!


Yes, they have come

Tillslut damp visumpapprena ner i brevlådan, efter veckor av paranoidtankar.

 visumpapper.jpg

Men jag får börja fylla i dem på lördag, eftersom det är skolavslutning och student imorgon. :D


The e-mail which made my day

Jag fick just ett underbart mejl från min kontaktperson på EF

”Jag har precis postat dina visumhandlingar sÃ¥ du borde ha dem i brevlÃ¥dan imorgon. ”

Nu hoppas jag på att allting löser sig. Det måste det bara!