You are here: Home >Archive for maj, 2008

EF departure meeting

Imorgon ska jag pÄ det faktiskt efterlÀngtade avresemötet i Göteborg. PÄ Hvitfeldtska ska mötet hÄllas, frÄn 12.00-16.00. Men det kÀnns verkligen inte speciellt peppande, dÄ det ska vara 30 grader varmt hÀr hemma. Kul liksom. Inte.

Idag ringde föresten nÄgon frÄn EF mig nÀr jag var i Skövde. Hon undrade ifall jag och Paulina i min klass skulle kunna tÀnka oss att bli intervjuade av nÄgon reporter ifrÄn Mariestad. Han skulle skriva ett reportage om utbytesstudenter, och ville ha kontakt med nÄgra som bodde i nÀrheten.

Vi fÄr se hur det blir, men hur som helst sÄ bÀr det av mot Göteborg imorgon. :D Departure meeting, det mÄste ju betyda att jag Äker snart!


So that I remember where I come from

NÀr jag och mamma var i Skövde i tisdags inhandlade jag detta söta hjÀrta i en blomsteraffÀr.

Jag vill ju inte glömma bort mitt kÀra land, Àven om jag överger det för ett Är. ;)

sweden.jpg


Ben & Jerry’s of course

Bara för att Ă„terigen reta en viss Marie, sĂ„ mĂ„ste jag berĂ€tta att det faktiskt finns en Ben & Jerry’s store i Santa Barbara. :D

bj.jpg


Never ever skip breakfast!

HjÀlp vilken lÀskig dag detta varit. Det började i morse dÄ jag inte kunde förmÄ mig att Àta frukost, vi skulle nÀmligen skriva uppsats i franskan, och jag var mÀkta nervös.

Efter uppsatsen (som faktiskt gick bra, tro det eller ej) sÄ kÀnde jag mig vÀldigt hungrig. Men eftersom vi skulle ha svensklektion kunde jag inte springa ned till cafeterian. Svenskan slutade lite tidigare, pÄ grund av att det skulle vara talmansval, och pÄ vÀg ned till matsalen nappade jag Ät mig en banan och lite yoghurt.

Det var bara det att jag började skaka nÀr jag vÀl satt dÀr. Jag satt helt seriöst och skakade i hela kroppen, och det var fruktansvÀrt svÄrt att trycka i sig maten. Extremt lÄgt blodsocker förmodligen.

Det hela slutade i vilket fall med att jag fick skjuts hem av nÄgon lÀrare, men jag kÀnner mig faktiskt fortfarande rÀtt skakis. Aldrig att jag hoppar över frukosten igen kan jag sÀga!


Dos Pueblos again

Jag tror att detta Àr bilder pÄ den nya skolan. Har letat runt lite pÄ nÀtet, och det stod iallafall att de var pÄ Dos Pueblos High. Det Àr lite fint dÀr pÄ nÄgot vis.. ;)

dphs1.jpg

dphs2.jpg

Jag tröttnar aldrig pÄ att tÀnka pÄ mitt USA Är. Det kanske ni har mÀrkt. :P


Bikini season is coming up

Om nÄgon undgÄtt detta faktum, sÄ kan jag berÀtta att det inte alls Àr lÄngt kvar till den efterlÀngtade, men samtidigt fruktade sommaren. (sommar = bikini = inte alltid sÄ roligt)

Jag har spanat runt lite pÄ nÀtet och hittat en alldeles vÀldigt söt bikini ifrÄn Panos Emporio. Men jag kan inte slÄ till utan att ha provat den, sÄ det fÄr vÀnta..

panos.jpg


54 days left, but who’s counting?

Varenda dag efter skolan skyndar jag mig hem. Och varenda dag blir jag lika besviken. Det har varit vÀldigt lite post ifrÄn EF den senaste tiden, vilket betyder vÀldigt lite information om min vÀrdfamlilj.

Jag vill sÄ gÀrna börja mejla med dem, höra om deras vanor och traditioner, se bilder ifrÄn staden, och en massa annat som jag bara vill veta nu!!

Hur ser huset ut? Kommer jag fÄ ett eget rum? Vad gillar barnen att göra? Hur firar de jul? Firar de jul?

SÄ jag sitter hÀr ensam med mina frÄgor. Men kanske kanske kommer det nÄgot roligt med posten imorgon..?

usflag.jpg


Wonderful, beautiful times…

Finns det nÄgot hÀrligare Àn sommarvÀder?

sommar08.jpg


At the Hill

IgÄr var det tid för Kullenfestivalen, en musikfestival vÄr skola anordnar varje Är. Det var fruktansvÀrt roligt, speciellt att fÄ se Sugarplum Fairy och Hestpojken.

En annan sak som hÀnde var att Maries glasögon blev sönderstampade i publikhavet. Bra sÀtt att övertala förÀldrarna till att man mÄste fÄ nya, kom vi fram till. ;)

Men det viktigaste av allt var jag sÄg vÀrldens absolut sötaste kille! Han hade underbart (!) fina ögon och sÄg ut som en kopia av Dan Humpfrey i Gossip Girl.. (Lite mycket av den serien i bloggen nu ;) )Det sorgliga var att han bara försvann! Helt plötsligt var han bara puts vÀck, och jag sÄg honom aldrig igen. Men jag kan fortfarande se honom framför mig, ni ska bara förstÄ hur fin han var!

kullen2.jpg

kullen1.jpg

Tags:


Blake Lively

Nu har jag bestÀmt hur jag ska klippa mig! Om jag vÄgar det vill sÀga. Saken Àr ju den att jag haft samma frisyr sedan jag var tvÄ Är, sÄ förÀndring i hÄrvÀg kÀnns inte riktigt som min grej.

Iallafall. Jag tittade pÄ minipremiÀren av Gossip Girl igÄr, och sÄg den underbara frisyr som Serena hade. SÄ om jag nu fÄr mod till mig, sÄ ska jag inom en snar framtid ge mig av till frisören för att klippa mig.

Men jag kan faktiskt inte lova att jag kommer att vÄga!

serena.jpg

Tags: , ,