You are here: Home >Archive for februari, 2008

Finally some real information!

Nu har vi Àntligen fÄtt lite info om hur det blir med CAS. Det har ju varit lite till och frÄn med hur det kommer att bli, och halva klassen har velat starta krig mot vÄran CAS-coordinator.

Krigsanledning nr 1: Hon skriver pÄ tavlan att ett möte kommer hÄllas klockan 15.00 för de som vill orkar och kan. Men sedan blir hon sur nÀr bara Ätta personer kommer, och pÄstÄr att mötet var obligatoriskt.

Vi missuppfattar henne hela tiden, men nu Àr allting löst. Tror jag. Bara det att vi mÄste lÀmna in en lista pÄ vÄra planerade CAS aktiviteter plus namn pÄ supervisors innan nÀsta torsdag. Stressad nÄgon?

Jag har iallafall bestÀmt 88h dans, och sedan ska jag ju förhoppningsvis göra SIBSAs hemsida. Sedan vet jag inte vad jag kan göra mer. Skulle villja gÄ ut och springa i skogen, och trÀna in för ett lopp eller sÄ, men det fÄr jag tydligen inte.. Himla regler!


A whole lot of paperwork

Ni som trodde att det bara gick att anmÀla sig till ett utbytesÄr och sedan Àr det klart, ni trodde vÀldigt fel! Det kÀnns som jag bara fÄr nya papper och formulÀr att fylla i och skicka in hela tiden.

Nu Ă€r den uppgift som krĂ€ver all uppmĂ€rksamhet hĂ€lsoundersökningen. FörstĂ„, att om jag inte skickat in hĂ€lsohandlingarna till EF innan fredag, sĂ„ gĂ„r hela utbytesĂ„ret i stöpen. Ja – de avbokar mig helt enkelt! Prioritet: fruktansvĂ€rt hög!

papper2.jpg


Inspiration in the rain

Letade runt bland mapparna pÄ hÄrddisken för att hitta nÄgon rolig bild att pryda bloggen med, men istÀllet sÄ fann jag en video. Inte vilken video som helst, utan en konstÄkningsvideo pÄ mig i Mariestads ishall. Haha jag Àr verkligen liten!

Att se detta fĂ„r mig faktiskt inspirerad att komma igĂ„ng ordentligt med trĂ€ningen. Trots rusk och grĂ„vĂ€der ute, sĂ„ vill jag nu ut och springa. Lite halvt inspirerad av Jessica Biel, sportandes pĂ„ stranden…

Fast jag fÄr allt bli av med den hÀr himlans förkyldningen innan jag sÀtter igÄng!


I’m living on painkillers

Jag mÄr dÄligt. Himla dÄligt faktiskt. Naturligtvist har jag gÄtt och blivit förkyld, nu nÀr jag Àntligen Àr lÀx- och provfri.

Dessutom sÄ börjar ju den nya dansgruppen idag, Showjazz & Musikal. Men jag kör den vanliga kuren. Total bedövning med vÀrktabletter. VaddÄ farligt?


It all comes back to you..

Usch, tyck synd om mig! Skolan börjar om 45 minuter.

Det hÀr lovet har gÄtt fort. Fortare Àn fortast till och med. Och vilka puckon bestÀmmer att man ska börja veckan efter lovet med tvÄ prov? Seriöst?


Come on Swedes

Lasse Lindh sÄklart!

Även om jag aldrig skulle kunna stĂ„ ut med att vara i samma rum som den dĂ€r tjejen Nicole, sĂ„ hade hon faktiskt vĂ€rldens underbaraste klĂ€nning..

Edit efter 6:e bidraget: Okej dÄ, jag Àndrade mig visst. Rösta pÄ Sanna Nielsen istÀllet!

(förlÄt Manda)

Edit igen: Och hur fasen gör man nu dÄ? Han Àr ju sÄ förskrÀckligt fin Andreas Johnson. Men seriöst, Carola..?

Edit för tredje gÄngen: HAHA!


Navy-dress for me please?

Ser inte alla hur fin denna klÀnningen skulle vara pÄ mig i vÄr? navyreal.jpg

Vill ha! Men som sagt har jag köpstopp, Àven om inte det mÀrks ett dugg pÄ mitt bankkonto..  Jag har inte ens sparat ihop till en fjÀrdedel av min drömdator :(


I’ll tell you the story

Okej, nÀr jag skrev det förra inlÀgget hade jag precis kommit hem frÄn en fruktansvÀrt lÄng bilresa ifrÄn Hamar, Norge. Nu Àr jag lite mera vaken, om Àn nÄgot mörbultad efter en utekvÀll pÄ Corners, och ska försöka ge lite mer detalierad information om min placering.

Jag hade alltsÄ fÄtt ett brev ifrÄn EF nÀr jag kom hem, och kunde inte slita upp det fort nog. Jag sÄg ett papper dÀr det stog California Dreaming pÄ, och dÄ fick jag verkligen panik. Kalifornien var ju mitt förstahandsval, men nu blev jag sÄ skÀrrad att jag inte kunde lÀsa resten av papprena. Med mammas hjÀlp sÄ fick jag reda pÄ att min RC bodde i Cali och dÀrmed blev jag försÀkrad om att jag verkligen ska fÄ komma dit! Eller ja, det Àr inte 100% Àn men nÀstan. Min RC mÄste bara hitta en vÀrdfamilj Ät mig först.

 Denna mycket efterlÀngtade person heter iallafall Robyn Gillette och Àr en av tvÄ RCs i Kalifornien. Hennes intressen inkluderar camping, movies och travelling, vi fÄr vÀl se hur vÀl hon kan matcha in mig med en familj.. ;)

Det stÄr Àven i brevet att jag ska kontakta henne via brev eller telefon, men jag tror jag mejlar henne. Problemet blir bara att komma pÄ nÄgot bra att skriva, jag har börjat förstÄ att det hÀr verkligen hÀnder nu..!


California here I come!

Jag har fÄtt RC!! Ska till Kalifornien!! Jaaaa!! :D


Some days in Norway

Snart bĂ€r det av till Norge för att Ă„ka skidor, men först ska jag in till skolan för att skriva det dĂ€r jĂ€kla matteprovet. Jag fĂ„r vĂ€l försöka se fram emot sportlovet nĂ€r jag sitter dĂ€r och inte förstĂ„r ett skit…

skidor.jpg