You are here: Home >Archive for augusti, 2007

My old favorite

Åh, jag hittade en snutt av det allra första vĂ€nneravsnittet jag sĂ„g!Imorgon drar jag och Lisa till Göteborg. Kanske matfestival…


Och till hösten drar allt igĂ„ng…

Nu har dansskolan startat igen! Jag, sjÀlvaste jag, har anmÀlt mig till en balettkurs! Det Àr inte precis nÄgon nybörjarkurs heller, sÄ det blir till att koncentrera sig i en timme varje onsdag. Men sedan pÄ mÄndagskvÀllarna kan jag slÀppa loss till showjazzen!

balett1.jpg

Jag har köpt dansskor ocksÄ, Àntligen. Det tog bara nÄgra Är.. PÄ lördag Äker jag och Lisa till Göteborg, sÄ dÄ ska jag titta pÄ balettskor ocksÄ.

Nu har jag skrivit klart min första uppsats pÄ Pre-IB. Det Àr svÄrare att uttrycka sig pÄ engelska, men jag gillar ju att skriva, sÄ det Àr kul ÀndÄ. Communication, 2st A4.

 Det bĂ€sta med hösten Ă€r att Grey’s Anatomy drar igĂ„ng igen.
I have a thing for ferry-boats…


SommarkÀnslor

Vad hĂ€rligt det Ă€r att grilla! Det Ă€r som man om kan hĂ„lla kvar sommaren ett litet tag till, fast hösten egentligen redan Ă€r hĂ€r…

Snart blir det flintastek pÄ alltanen. :)


Oj, skolan har börjat.

Ja, just det. Skolan. Jag gĂ„r alltsĂ„ i skolans Pre-IB klass, och eftersom IB Ă€r helt nytt pĂ„ Katedral, sĂ„ finns inga tvĂ„or eller treor…

Jag tror att klassen Àr ganska bra. Har pratat med ganska mÄnga trevliga mÀnniskor, och hoppas pÄ att lÀra kÀnna alla snart. Men det tar vÀl tid.

Lektionerna dÀremot! Jag trodde inte att de skulle vara sÄ seriösa right away. Det Àr redan lÀxor och prov (eller nja, vi har nÀstan prov om ett tag, men ÀndÄ) och det förvÀntade jag mig verkligen inte. Och allting Àr pÄ engelska, allt.
Okej, det visste jag innan.

Jag Àr helt slut nÀr jag kommer hem frÄn skolan, men det vÀl blir vÀl bÀttre om nÄgra veckor. Hoppas jag.


Vikitgt: Ny MSN

Nu har det kommit sig sÄ att jag skaffat en ny msn. Jag ska helt sluta anvÀnda den gamla hotmailen, sÄ alla mina vÀnner hittar mig nu pÄ:

 charlotte@glammigt.se

Ska Àven anvÀnda den som email adress. SÄ glöm nu bort alla andra adresser.

yepp, det var det..


Skoparadis!

Tack Marie!

Det var nÀmligen Marie som tipsade mig om Scorett Outletten i Rörstrandshuset i Lidköping. Jag var dÀr igÄr och fyndade tre par skor! Vilket mamma tyckte var helt onödigt, eftersom jag fyndade skor i Skövde dagen innan. Men VaddÄ? En tjej kan aldrig ha för mÄnga skor!

skor1.jpg

TvÄ av mina fyndiga fynd!

Föresten sÄ har jag gjort klart fotokollaget som jag ska skicka till EF. De ska anvÀnda det för att hitta en passande vÀrdfamilj tror jag. Hoppas de tycker om det, för jag Àr för en gÄngs skull nöjd!


The end has come

Nu har jag Ă€ntligen vĂ„gat lĂ€sa ut den. Årets mest efterlĂ€ngtade och lĂ€svĂ€rda bok. Harry Potter and the Deathly Hallows. SpĂ€nnande rakt igenom Àr min dom. Fast det sista kapitlet var ju lite halvkul.. ;) Jag rekomenderar iallafall verkligen denna bok!

harrypotter.jpg

Haha, och jag gissade rĂ€tt om Snivellius…

The bravest man I ever knew.


My prayers have been heard..

Äntligen! Snart kommer solen!

(sĂ€ger de iallfall…)


En riktig Hollywood mor…

Nu har Nicole Richie deklarerat sig sjÀlv gravid. Jag visste inte att man ens kunde bli gravid nÀr man har formen av ett vandrande skelett. Hoppas hon blir lite friskare i och med att hon fÄr en bebis att ta hand om ocksÄ..

nicole.jpg

Förra gĂ„ngen jag skrev om en Nicole som skulle fĂ„ barn hĂ€r pĂ„ bloggen, slutade det inte alls lyckligt för mamman. Bara det gĂ„r bĂ€ttre för Nicole Richie Àn det gjorde För Anna Nicole Smith… Mah, det kanske ger otur om att skriva om bebisar hĂ€r pĂ„ Glammigt.. :O

 förlÄt i förvÀg isÄfall.