You are here: Home >Archive for maj, 2007

Äntligen anmĂ€ld!

Nu har jag anmÀlt mig till ett High School year i USA! Ska snart boka intervju med EF och fylla i alla ansökningspapper. Shit vad stort det hÀr Àr..!

Det Àr knappt att jag fattar att jag ska göra det. Om jag blir antagen vill sÀga, men det tror jag faktiskt.. Om jag bara hade haft nÄgon annan Àn Arga tanten i engelska..

ef.gif


Skolavslutnings skor

Nu Àr det tid att börja leta efter skor att ha pÄ skolavslutningen. De ska matcha min gula nyinköpta klÀnning frÄn Oasis, och helst inte ha för hög klack. Har hittat nÄgra bra alternativ, men fÄr vÀl fortsÀtta sökandet nÀr jag kommer till Kalmar pÄ Mikaels examen.

skor.jpg


Grattis mamma!

Idag Àr det morsdag..! Har fixat presenter till lilla mor redan. Har gjort om layouten lite föresten. Tröttnade pÄ att ha bilder pÄ mig, Marie och Amanda utklÀdda till 1800-tals mÀnniskor, haha.

Idag blir det först miljöarbete (NO), och sedan kanske bio. Amanda sa iallafall att det var Àndrade planer.


Hemskt vad det blÄser ute idag!

Vindarna vÀnder bort mot nya vÀrldar,
 men jag lovar dig hÀr stannar jag kvar
- Sandra Dahlberg

Vindarna vÀnder oss Ät samma hÄll
Ingenting annat spelar nÄgon roll

- Fame

FĂ„ngad av en stormvind natt och dag,
hÀr finns bara du och jag

- Carola

Aldrig sviker jag mitt land,
nÀr vindarna viskar mitt namn

- Roger Pontare

Vem kan segla förutan vind,
utan att fÀlla tÄrar

- Svensk folk.

Det blÄser en vind i hjÀrtat som brinner,
nÀr kÀrlek vinner

- Carola

Allting som hÀnder, vindar som vÀnder
c’est la vie, c’est la vie

- Hanson, Carson & Malmkvist


Beach-fin pÄ nÄgra veckor

Nu ska jag bli fin! LĂ€ste GT’s bilaga idag, och har fĂ„tt rejĂ€lt med inspiration.

Har varit pÄ Kicks och införskaffat nÄgra krÀmer. TvÄ BUS krÀmer frÄn Dove, och en krÀm för att sÀga hej dÄ till alla celluliter, frÄn Nivea. Nu hoppas jag kunna bli fin till strandtiderna, det Àr ju ÀndÄ mindre Àn en mÄnad kvar. Har sprungit lÄnga spÄret idag, och det Àr nÄgot jag ska försöka fortsÀtta med. Om jag orkar.

 strand.jpg


ExamensklÀder

Nu Àr det inte lÄngt kvar, och jag vill hitta den dÀr speciella klÀnningen. Att sluta 9:an Àr inte sÄ stort, men ÀndÄ. Examen Àr examen.

För nÄgra veckor sedan var jag pÄ NK i Göteborg och hittade vÀrldens finaste klÀnning frÄn Oasis. Finns den kvar vill jag ha den!

svart.jpggul.jpg

Denna Àr vÀldigt lik, men den finns bara i svart. Min drömmklÀnning var gul sÄ jag mixtrade lite i Photoshop.

Aja, den var finare, men nÄgot sÄnt hÀr var det iallafall..


Gilmore Girls lÀggs ner

Usch sÀger jag bara! LÀste hÀr om dagen pÄ förstasidan i Skaratidningen (!)  att Gilmore Girls ska lÀggas ner efter sÀsong 7. Precis nÀr jag har börjat Àlska serien sÄ ska de sjÀlvklart sluta sÀnda den. FÄr vÀl nöja mig med att se alla de gammla avsnitten jag redan har pÄ datorn. Men ÀndÄ, bajs!

gilmore-girls.jpg

De Àr sÄ himla roliga nÀr de pratar med varandra, och kommer hela tiden off topic nÄgot sÄ otroligt. Perfekt Lotte flumm.


Kamerabilder

Äntligen Ă€r min rosa kamera hĂ€r! Ingen proffskamera direkt, men jag Ă€r Ă€ndĂ„ nöjd med bilderna. Speciellt macrobilderna.

7maj4.jpg 7maj5.jpg
7maj1.jpg 7maj2.jpg

Inte sÄ fint upplagt men jag har lite brÄttom. Har fysikprov imorn. Bajs.


BikinisÀsong

Nu Àr det inte lÄngt kvart tills man drar ivÀg till stranden pÄ helgerna. Har en vÀldig bikiniÄngest, men den skulle kunna minskas ifall jag fick den hÀr bikinin frÄn Pucci.

pucci1.jpg

Vad dÄ hÀrlig..?


Samsung S630

Sitter hÀr och letar digitalkamera. Just nu har jag fastnat för en liten och rosa (!) frÄn Samsung. VÀldigt söt, med 6.1 Megapixel och 3ggr optisk zoom. Inte illa.

Kamera