You are here: Home >Archive for the ‘Djur’ Category

Fröken sötnöt

Maja är en liten tjej som jag aldrig tröttnar på att fota. Gosigare älskling får man dessutom leta efter!


När matte är en tråkmåns

IMG_1814

IMG_1833

IMG_1836

Hela dagen har spenderats med min kompis biologiboken. Detta har varit otroligt tråkigt för Maja, som hela tiden tjatat på mig att vi ska leka med hennes tygben. Till slut gav hon upp, men kom sedan tillbaka. Hon hade då tydligen bestämt sig för att hämnas genom att äta upp min matta..!


Passing by

majsbv

Många fina sommarkvällar har redan passerat detta lov. Det gäller att utnyttja all ledig tid till max, och njuta av varje solvarmt ögonblick. Och det gör jag. :)


And then summer came

svmjv
En varm Maja som vill upp och sitta i mitt knä

Det har varit magert med blogginlägg den senaste tiden, men så går det när man har mycket att göra och inspirationen samtidigt går på sparlåga.

Efter frankrikeresan väntade en helvetestid i skolan, och därefter den studenten med tillhörande bal. Många foton har knäppts av under dessa evenemang. 

Sedan spenderades min lediga vecka på en massa fina sätt. Bad och sol, våfflor, picknickfestival, Timo Räisänen, utgång, äventyrsgolf och krocket i trädgården. Och något ofrivilligt har jag dessutom tittat på ett hav av fotbollsmatcher.

Imorgon börjar allvaret, sommarjobbet på Malmgården väntar.


Puppy Patient

majaoper

Klockan halv åtta imorse kom vi inklampandes hos veterinären och fick lämna in vår stackars lilla plutt för en operation. Hon har haft en dermoidcysta på huvudet sedan hon föddes, utan att vi vetat om vad det var.

När vi sedan hämtade henne på eftermiddagen blev hon alldeles vild av glädje! Under ett ganska långt tag framöver kommer vår lilla vovve se ganska komisk ut, innan pälsen åter växer ut på hjässan.


Descending Ascension Break

pppgm

Ett litet minilov nu känns väldigt passande, då jag har miljoner saker att göra i skolan. Kanske, kanske kan detta hjälpa mig att komma ikapp.

Gårdagskvällen var riktigt lyckad, jag och Marie gick i twin-outfits till Mangos. Spännande kväll det där, på gott och ont hehe..

Nu har jag iallafall kommit rätt långt på svenskan, world lit, och dessutom en bra bit på matteprojektet. Kan hända får jag unna mig en riktigt ledig dag imorgon..? :)


Sun > burnt

mamajs

Solen har strålat hela denna dag, och jag tycker faktiskt att jag nyttjat detta riktigt väl. :) Ansiktet är dock rött för tillfället, och min nya (oanvända) founation kan möjligt vara för ljus nu. Men vad gör det?

Just nu sitter jag och filar på min psykologi IA, Method delen. Mighty fun.


Attention, please.

cavjs2

cavjs

Ibland vill man bara skaka om folk. Men det gÃ¥r ju inte. Eller? Ingenting är omöjligt sade svanen, men jag vet inte om det är sant…


A day.

solmas

En liten Maja har spatserat runt ute i trädgÃ¥rden idag. Med sin apa i munnen… Nu ikväll har hon mumsat i sig en svart plastkam. Gott.

Hennes matte spenderade kvällen hos far sin, utan att matten blev ett dugg mer begriplig. Nu skall flickorna Larsson snart sova. Först, duschen.


Long hours

katt4s

Tisdagar är långa, lite för långa faktiskt. Trots detta verkar jag överleva varenda en som kommer i min väg. Det är väl antagligen bara att acceptera det dåliga schemat och stolt stanna kvar i skolan när den för övrigt står öde, helt tom på folk.

Nu sitter jag med datorn i knät, bloggar och ser på Desperate Housewives. Och tänker.